Nipala

Auttaa teens omaksua omahoidon

Ennen teini lähteä kotoa, vanhempien tulee opettaa heitä tekemään omia terveydenhuollon päätöksiä. Yksi tapa on tarjota tietoa ja ottaa heidät oman itsehoidon varhaisesta iästä alkaen.

Kuten voit kehittää, on tärkeää oppia, miten hoitaa oman kehon. Ja tutkimukset ovat osoittaneet, että nuoret 13-16 ovat usein pystyy tekemään terveydenhuollon päätöksiä annetaan tietoja ja mahdollisuus tehdä niin.

Kyllä, se on vaikeaa vanhemmille luopua tarkastettavaksi huolta lastensa turvallisuudesta. Mutta on tärkeää muistaa, että nuorten kykyä selviytyä kiristyvästä vastuu on usein parantaa vanhempien halukkuutta tukea heitä, kun he kohtaavat uusia haasteita.

Ottamalla teini täysivaltaisiksi niiden itsehoidon, he todennäköisesti valita terveitä elintapoja koko elämänsä.

Auttaa teini

Voit auttaa nuoria liikkumaan kohti itsenäisyyttä tekemään terveydenhuollon päätöksiä olemalla hyvä roolimalli. Toteutettava kaikki reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä ohjeiden, seuraa teidän terveydenhuollon tarjoaja ohjeita, syödä ravitsevaa ruokaa ja liikuntaa säännöllisesti.

Älä tupakoi, alkoholin väärinkäyttäjiä, tai ottaa laittomia huumeita. Teini vie pois voimakkaan viestin, että nämä toimet vaarantavat terveyttä ja hyvinvointia.

Rohkaise teini ajatella itsenäisesti ja ilmaista hänen omat ajatuksensa. Tämä antaa nuoren terveen itsetunnon ja suurempi kyky vastustaa ryhmäpaine. Varmista, että teini on kaikki tiedot hän tarvitsee tehdä tietoon, vastuullisia päätöksiä lisääntymisterveys, mukaan lukien merkitys turvaseksi.

Työskennellä oman teini terveydenhuollon tarjoaja auttaa teini joten ikään asianmukaiset päätökset hoidosta.

Teini-iässä ovat hyvä aika edistää itsenäistä suhde lapsesi ja heidän lääkärinsä. Vanhemmat voivat varmistaa, että ne ehtivät jokaisen tapaamisen puhua lääkärille yksin. Tämä valmistaa heitä koskevat lääketieteen ammattilaisia ​​itsenäisesti kuin aikuiset.

Krooniset sairaudet

Jos sinulla on teini krooninen sairaus, kuten diabetes tai astma, auttaa häntä oppia niin paljon kuin mahdollista hallinnasta taudista ja hoitovaihtoehdoista.

Knowledge on valtuuttamisesta. Se voi auttaa lapsesi tuntemaan paremmin hallinnassa. Se on kriittinen, että vanhemmat auttavat lapsiaan hyväksyä asianmukaiset vastuu huolehtimaan itsestään. Antaen heille hallita day-to-day itsehoidon voi istuttaa itseluottamusta, joka voi valmistaa heitä aikuisuuteen.