Nipala

Bent penis

Mikä on taipunut penis?

Bent penis viittaa epänormaali muoto penis. Vaikka turvotus penis voi johtua useista sairauksista, totta taipunut penis voi olla seurausta kahden harvinaiset sairaudet; Peyronien tauti ja peniksen murtuma, joka on tämän artikkelin.

Peyronien tauti on tulehdustauti, joka vaikuttaa penis. Penis voi tulla kaareva tai taivutettu johtuen kasvun kuitu arpikudosta (plakki) ihon alle penis. Syy Peyronien tauti ei ole tiedossa, mutta se voi johtua edellisen vahinkoa penis jolloin verenvuoto penis, tai se voi mahdollisesti johtua autoimmuunisairaus. Tautia esiintyy yleisimmin miehillä yli 40-vuotiaita (Lähde: Pubmedhealth ).

Oireita Peyronien tauti vaihtelevat eri vaikuttaa miehiä. Jotkut miehet voivat olla lieviä oireita, jotka päättämään omasta. Toiset voivat saada vakavia oireita, kuten vähentynyt penis joustavuutta ja kipu aikana erektio. Bent penis johtuu Peyronien tauti voi olla ilmeistä tai ilman erektiota ja voi liittyä kipua, lyhentää penis, ja kivulias tai vaikea yhdyntää.

Vammat aikana erektio voi aiheuttaa peniksen murtuma johtaa taipunut penis. Äkillinen tai voimakas taipuminen pystyttää penis voi revetä toinen tai molemmat sylinterit penis, että täyttyä verellä luoda erektio. Yleisimmin peniksen murtuma tuloksia on vaikea muutoksista liikkeen aikana aggressiivinen yhdynnän tai itsetyydytys. Miehet, joilla on eturauhassyöpä sädehoitoa tai leikkausta on suurin riski peniksen murtuma.

Bent penis on harvinainen sairaus, mutta rikki penis on vakava sairaus, joka vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Hakeudu heti lääkärin hoitoon (soita 911) peniksen murtuma tai trauma.

Jos taipunut penis on jatkuvaa tai aiheuttaa sinulle huolta, on viipymättä haettava lääkinnällistä hoitoa.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä taipunut penis?

Bent penis voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää taipunut penis oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa taipunut penis?

Turvotus penis voi johtua useista sairauksista. Kuitenkin totta, taivutettu penis aikuisilla voi johtua Peyronien tauti tai peniksen murtuma.... Lue lisää taipunut penis syitä

Lisää artikkeleita