Nipala

Bent penis: syyt

Mikä aiheuttaa taipunut penis?

Turvotus penis voi johtua useista sairauksista. Kuitenkin totta, taivutettu penis aikuisilla voi johtua Peyronien tauti tai peniksen murtuma.

Peyronien tauti on tulehdustauti, joka vaikuttaa penis. Penis voi tulla kaareva tai taivutettu johtuen kasvun kuitu arpikudosta (plakki) ihon alle penis. Syy Peyronien tauti ei tiedetä, mutta se voi johtua edellisen vahinkoa peniksen tai se voi mahdollisesti olla seurausta autoimmuunisairaus.

Vammat aikana erektio voi aiheuttaa taivutettu penis johtuvat peniksen murtuma. Äkillinen tai voimakas taipuminen pystyttää penis voi revetä toinen tai molemmat sylinterit penis, että täyttyä verellä luoda erektio.

Syitä taipunut penis

Bent penis voi johtua kahdesta harvinaiset sairaudet mukaan lukien:

  • Murtuma penis
  • Peyronien tauti

Vakavia tai hengenvaarallisia syitä taipunut penis

Joissakin tapauksissa taipunut penis voi olla oire murtuma penis, vakava tai hengenvaarallinen sairaus, joka tulisi välittömästi arvioida hätätilanteessa ympäristössä.

Kysymyksiä diagnosoimiseksi syy taipunut penis

Diagnosoida tauti, lääkäri tai lisensoitu terveydenhuollon ammattihenkilön kysyy useita kysymyksiä, jotka liittyvät taivutettu penis lukien:

  • Milloin ensimmäinen huomaat penis on vääntynyt?
  • Onko peniksen taivuttaa koko ajan tai vain aikana erektio?
  • Onko sinulla muita oireita?
  • Oletko aina loukkaantunut peniksen?
  • Onko sinulla kipu peniksen?

Mitkä ovat mahdolliset komplikaatiot taivutettu penis?

Koska taipunut penis voi johtua murtuma penis, ettei hakeutuvat hoitoon voi johtaa vakaviin komplikaatioihin ja pysyviä vaurioita. Kun perimmäinen syy on diagnosoitu, on tärkeää, että voit seurata hoidon suunnitelma, joka sinun ja terveydenhuollon ammatillista suunnittelua erityisesti sinulle vähentää riskiä mahdolliset komplikaatiot kuten:

Viitteet:

Penis häiriöt. MedlinePlus, palvelu National Library of Medicine National Institutes of Health. http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/penisdisorders.html.

Kaarevuus penis. Peyronien tauti. MedlinePlus, palvelu National Library of Medicine National Institutes of Health. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0002257/.

ESITTELY

Mikä on taipunut penis?

Bent penis viittaa epänormaali muoto penis. Vaikka turvotus penis voi johtua useista sairauksista, totta taipunut penis voi olla seurausta kahden harvinaiset sairaudet; Peyronien tauti ja peniksen murtuma, joka on tämän artikkelin.... Lue lisää taipunut penis käyttöönotto

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä taipunut penis?

Bent penis voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää taipunut penis oireita

Lisää artikkeleita