Nipala

Esinahan oireet

Mitkä ovat merkkejä esinahan ongelmia?

Esinahka on tuppi ihon joka kattaa penis. Penis on ulkoinen rakenne miehen sukuelimiin, joka koostuu useista osista. Näitä ovat root, joka yhdistää penis vatsan, runko (akseli), terskan (pää), ja virtsaputken (putki, joka kuljettaa siemennesteen ja virtsan pois kehosta).

Lisäksi penis sisältää lihaksia, hermoja, verisuonia ja peniksen lykkäävän nivelside, joka tukee penis, kun se on pystyssä. Sisällä penis on kolme kamaria valmistettu pehmeä kudos, joka täyttyä verellä ja laajentaa seksuaalisen kiihottumisen aikana, jolloin erektio. Esinahka on löysä taittuu ihon sulkeutuu automaattisesti, kun penis on pystyssä. Esinahka voi myös vedetty manuaalisesti virtsaaminen tai tarkastelua penis.

Monet vanhemmat lapsen pojilla on esinahan poistaa kirurgisesti pian syntymän jälkeen menettelyä kutsutaan ympärileikkaus. Kuitenkin ympärileikkaus hinnat Euroopassa ovat laskussa, yhä esiintyvyys ehjä esinahka. Mukaan Centers for Disease Control and Prevention (CDC), ympärileikkaus ilmaantuvuus laski 56% vuonna 2006 32,5% vuonna 2009 (Lähde: CDC ). Maailman terveysjärjestö WHO raportoi, että arviolta 30% miehistä maailmassa ympärileikataan (Lähde: WHO ).

 • Esinahan oireita ovat:

 • Verenvuoto ylä-tai alapuolelta esinahan

 • Rakkuloita, haavaumia tai haavaumat

 • Polttava tunne päässä esinahan

 • Kyvyttömyys vetää tai painuu esinahka paljastaa peniksen pään

 • Kyvyttömyys palauttaa vedettynä esinahka kattamaan peniksen pään

 • Kipu

 • Punoitus tai muita värimuutoksia

 • Smegma (paksu eritystä, joka kerääntyy esinahan alla)

 • Turvotus

 • Repiä tai muita rei'itys

 • Syylät

 • Valkoisia pilkkuja tai laikkuja

Riippuen perimmäinen syy, esinahan oireet saattavat alkaa yhtäkkiä ja viime hetken tai kehittää asteittain ja jatkuvat. Esinahan oireet voivat vaihdella lievästä ja kulkee hyvin tuskallista. Ne voivat johtua erilaisia ​​sairauksia, häiriöitä ja sairauksia, kuten allergia, vamma, syöpä ja tulehdus, mukaan lukien tietyt sukupuolitaudit (sukupuolitaudeilta). Hoitamaton vakavaa esinahan oireet voivat vaurioittaa esinahan ja peniksen pää, joka voi puolestaan ​​estää miestä saamasta erektio ja vaikuttaa miehen seksuaalista terveyttä ja hedelmällisyyttä. Esinahan oireet voivat myös häiritä virtsaaminen, joka voi vahingoittaa liittyviä elimiä, kuten virtsarakon ja munuaisissa.

Esinahan oireet voivat olla merkki vakavasta ja jopa hengenvaarallisia sairauksia, kuten sukupuolitautien ja peniksen syöpä. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on esinahka oireita, jotka ovat selittämätön, jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta.

Hakeutumaan heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos sinä tai joku olet kanssa, on laajentuminen tai turvotusta pään penis tiukka, rajoittavaa bändi esinahan kudoksen pään alapuolelle. Tämä voi olla sairaus nimeltä paraphimosis, mikä voi johtaa kuolioon ja menetys peniksen kärjen, jos sitä ei nopeasti käsitelty. Hakeudu heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos sinulla on verinen virtsa tai kyvyttömyys virtsata, mikä voi olla merkki virtsateiden tukos.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä esinahan oireita?

Esinahan oireet voidaan liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus. Esinahan oireet voivat olla peräisin esinahan itse tai saattaa aiheutua tautien yleisen sukuelinten alueella.... Lue lisää esinahan oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa esinahka oireita?

Esinahan oireet voivat johtua erilaisia ​​sairauksia ja tauteja, kuten allergisen reaktion, ärsytystä tai infektio, kuten sukupuolitauti (STD). Esinahan oireet voivat johtua myös vamman tai trauman takia leikkauksen, onnettomuuden tai seksuaalista toimintaa.... Lue lisää esinahan oireita ja syitä

Lisää artikkeleita