Nipala

Hoito ympärileikkaamaton penis

Penis, ulompi lisääntymis elin uros, koostuu kahdesta osasta - akseli ja Glans. Terskan on kärki penis, kun taas akseli on tärkein osa penis. Kaikki pojat ovat syntyneet esinahka tai kattaa yli kärki penis. Jotkut poikien ympärileikkauta, mikä tarkoittaa, että tämän päällysteen iho on poistettu. Muut pojat eivät ole ympärileikattu, ja ne voivat olla iho, joka kattaa kärki penis. Päätös ympärileikata poikavauva voi riippua monista tekijöistä, kuten vanhemman parempana, uskonto, ja jos lapsi on syntynyt.

Ympärileikkaamattomalla poika, esinahka alkaa erottaa glans, tai kärki penis. Tämä tapahtuu luonnollisesti, kun mies on lapsen. Tätä kutsutaan esinahan sulkeutuminen. Esinahka takaisinveto voi tapahtua heti syntymän jälkeen, tai se voi kestää useita vuosia. Useimmat esinahka voidaan vetäytyy täysin siihen mennessä, kun mies on 18-vuotias. Väärästä esinahan tai vetämällä esinahka takaisin kärki penis, ei pitäisi pakottaa. Jos esinahka on pakko perua, se voi aiheuttaa verenvuotoa ja epämukavuutta.

Miten hoitaa ympärileikkaamaton penis

Kuten nuori, ympärileikkaamattomat mies tulee vetää tai vetää takaisin, esinahka ja puhdas alla sitä päivittäin. Sen pitäisi olla osa hänen päivittäistä hygieniasta. European Academy of Pediatrics todetaan, että esinahka olisi puhdistettava seuraavien ohjeiden mukaan:

  • Varovasti, ei väkisin, vedä esinahka pois kärki penis.

  • Huuhtele kärki penis ja sisällä osa esinahan saippualla ja vedellä.

  • Palata esinahka takaisin yli kärki penis.

Aina yhteys nuoren lääkärin lisätietoja.