Nipala

Hutera kädet

Mitä ovat hutera käsissä?

Hutera kädet ovat yleinen oire, joka voi ilmaantua terveillä ihmisillä. Vaikka on olemassa monia syitä hutera kädet, joillakin ihmisillä ei ole tiedossa syytä. Yleisin syy on olennainen vapina, joka usein on perinnöllinen ja pidetään hyvänlaatuisia. Horjuva käsin voi esiintyä, joilla on sairauksia, jotka vaikuttavat ainoastaan ​​kädet tai sairauksia, jotka vaikuttavat muihin kehon osiin, kuten yleistyneen sairauksien hermo-järjestelmän tai keskushermostoon. Sairauksia, jotka usein aiheuttavat horjuva kädet kuuluvat Parkinsonin tauti, kilpirauhasen liikatoimintaa (liikatoiminnan), ja multippeliskleroosi.

Hutera kädet saattaa esiintyä ottamisen jälkeen tai siitä luopumiselle tiettyjä lääkkeitä tai aineita, kuten alkoholia ja kofeiinia. Hutera kädet voi johtua myös tunteita kannustanut hermoston, kuten ahdistusta, vihaa tai pelkoa, ja ikääntymistä ja sen vaikutuksia hermostoon. Alhainen verensokeri on myös yleinen syy tämän oire.

Hakeutumaan heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos koet yhtäkkisen ravistamalla käsien mukana tunnottomuus tai heikkous käsivarressa tai sormet toisella puolella kehoa; muutos tajunnan tason tai valppautta, kuten pyörtyminen tai reagoimattomuus, tai pahin päänsärky elämäsi, sillä nämä voivat olla merkkejä aivohalvaus.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos teidän hutera kädet ovat pysyviä tai aiheuttaa sinulle huolta.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä hutera kädet?

Hutera kädet voidaan liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus. Oireita, jotka usein vaikuttavat ruoansulatuskanavan mahdollista myös muiden kehon järjestelmiä ja osia, kuten kädet.... Lue lisää hutera kädet oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa hutera käsissä?

Hutera kädet voi johtua monista tekijöistä. Yleisin syy on vapina liittyvät familiaalinen (perinnöllinen) piirteitä. Muita syitä ovat sairauksia ja sairauksia, jotka vaikuttavat neuromuskulaariset, hormonitoimintaa tai keskushermosto.... Lue lisää hutera kädet syitä

Lisää artikkeleita