Nipala

Impotenssi

Mikä on impotenssi?

Impotenssi tai erektiohäiriö, on kyvyttömyys mies saavuttaa ja pitää erektio tarpeeksi tiukkoihin toimiin osallistuminen tai yhdynnässä. Vaikka se on yleisempää vanhemmilla miehillä, impotenssi voi esiintyä missä iässä tahansa. Impotenssi ei ole normaali seuraus ikääntymisestä. Noin 70% erektiohäiriö johtuu sairaudet, kuten diabetes ja ateroskleroosi, toinen 10%: sta 20% johtuu psykologiset tekijät, ja jäljelle jäävän osuuden liittyy lääkkeitä, elämäntapaan liittyvät tekijät, ja vahingon (Lähde: NIDDK ).

Saavuttaminen erektio on monimutkainen prosessi, joka vaatii siirto tuntemuksia sukuelinten alueella hermostoon ja paluu hermostunut impulsseja lihaksiin ja verisuonia penis. Kaikki, mikä häiritsee tätä vaihtoa, kuten sairauden tai vamman verisuonia, lihaksia ja hermoja, voi tehdä saavuttaa ja ylläpitää erektio vaikeaa. Psykologiset tekijät, kuten ahdistusta ja masennusta, voi myös häiritä erektiota. Ahdistus ja masennus voi myös kehittyä seurauksena impotenssi.

Onneksi impotenssi on yleensä hoidettavissa. Perusteellinen arviointi alkaa historiaa ja fyysinen tentti tarvitaan auttaa diagnosoimaan perimmäinen syy. Kun syy impotenssi on määritetty, hoito voidaan räätälöidä kohdistaa että syy ja mahdolliset muut vaikuttavat tekijät. Hoitoja käytetään impotenssi voi kuulua lääkitys, tyhjiö laitteet, kirurgia, ja psykoterapia.

Koska impotenssi voi johtua terveysongelmia, jotka voivat vaikuttaa koko kehoon, ja koska se voi häiritä ihmisen elämänlaatua, on tärkeää keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektiota. Yhä keskustelua impotenssin median yhdistettynä ennakot kohtelu, miehet ovat nyt paljon mukavampaa puhua niiden lääkäreiden impotenssi. Tällä hetkellä arvioidaan, että 15 ja 30 miljoonaa miestä Euroopassa vaikuttavat impotenssi (Lähde: NIDDK ).

On erittäin tärkeää s EEK heti lääkärin hoitoon, jos sinulla on impotenssi, ei vain siksi, impotenssi voi johtua taustalla terveysongelmia, mutta koska hoito voi parantaa elämänlaatua. Impotenssi ei ole hätätilanne, mutta se voi liittyä tauteihin, jotka voivat olla vakavia komplikaatioita.

Oire

Mitkä ovat oireita impotenssi?

Impotenssi tai erektiohäiriö, on kyvyttömyys mies saavuttaa ja pitää erektio tarpeeksi tiukkoihin toimiin osallistuminen tai yhdynnässä. Impotenssi ilmenee eri tavoin eri yksilöitä. Saatat eivät pysty saavuttamaan erektio lainkaan, tai saatat pystyä saavuttamaan erektion, mutta vain hetkeksi.... Lue lisää impotenssi oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa impotenssia?

Suurimman osan ajasta, impotenssi on fyysinen syy. Saavuttaminen erektio on monimutkainen prosessi, joka vaatii kehon välittää tuntemuksia sukuelinten alueella hermostoon ja palaa hermostunut impulsseja lihaksiin ja verisuonia penis. Kaikki, mikä häiritsee tätä vaihtoa, kuten sairauden tai vamman verisuonia, lihaksia ja hermoja, voi aiheuttaa impotenssia. Psykologiset tekijät kuten ahdistus ja masennus voi myös häiritä erektiota.... Lue lisää impotenssi syitä

HOIDOT

Miten impotenssi hoidetaan?

Impotenssin alkaa elinikäisen ohjelman säännöllistä hoitoa, jonka avulla terveydenhuollon ammattilainen varhainen seulontatutkimuksia. Säännöllinen terveydenhoito tarjoaa myös mahdollisuuden oman terveydenhuollon ammattilainen nopeasti arvioida oireeton ja riskejä kehittää impotenssi. Impotenssin perustuu sen aiheuttaa.... Lue lisää impotenssi hoitoja

Lisää artikkeleita