Nipala

Katsaus mies anatomia

Seuraavassa on katsaus miehen sukupuolielimet anatomia:

Kuva anatomian mies synnytyskanavan

Peräaukon. Aukko lopussa ruoansulatuskanavan jossa suolen sisältö jättää ruumiin.

Virtsarakon. Kolmionmuotoinen, ontto elin sijaitsee alavatsan. Se pysyy paikallaan nivelsiteet, jotka on liitetty muihin elimiin ja lantion luita. Virtsarakon seinät rentoutua ja laajentaa tallentaa virtsa ja sopimuksen ja väljähtyä tyhjentää virtsan kautta virtsaputki.

Lisäkivesten. Pitkä putki, joka sijaitsee lähellä kunkin kives. Lisäkivekseen on putki, joka liikkuu siittiöitä kiveksiä.

Penis. Ulkoinen lisääntymis elin uros. Penis koostuu kahdesta osasta, akseli ja Glans. Terskan on kärki penis, kun taas akseli on tärkein osa penis ja sisältää putken (virtsaputki), joka tyhjentää rakon. Kaikki pojat ovat syntyneet esinahka tai kattaa yli kärki penis. Jotkut poikien ympärileikkauta, mikä tarkoittaa, että tämän päällysteen iho on poistettu. Muut pojat eivät ole ympärileikattu, ja ne voivat olla iho, joka kattaa kärki penis.

Eturauhanen. Sukupuoleen rauhanen miehillä. Se on noin pähkinän kokoinen ja ympäröi kaulan ja virtsaputken - putki, joka kuljettaa virtsan rakko. Se on osittain lihaksikas ja osittain rauhas, jossa kanavat avaaminen osaksi eturauhasen osa virtsaputken. Se koostuu kolme lohkoa: keskus lohko, jossa on yksi lohko kummallakin puolella. Eturauhanen erittää lievästi emäksinen neste, joka on osa siemennestettä, neste, joka kuljettaa siittiöitä.

Peräsuoleen. Alapää paksusuolen, mikä johtaa peräaukon.

Kivespussin. Pussi ihon, joka pitää hallussaan ja auttaa suojaamaan kiveksiä. Kivekset tehdä siittiöitä, ja tehdä tämän, lämpötila kivekset on oltava viileämpi kuin sisällä rungon. Tämän vuoksi kivespussin sijaitsee kehon ulkopuolella.

Rakkularauhasessa. SAC kaltainen rauhaset sen takana virtsarakon ja vapauttaa nestettä, joka muodostaa osan siemennesteen.

Kivekset (kivekset). Kivekset ovat kaksi pientä elimiä, jotka löytyvät sisältä kivespussin. Kivekset ovat vastuussa siitä siittiöitä ja ovat myös mukana tuottamassa hormoni testosteroni. Testosteroni on tärkeä hormoni aikana mies kehitystä ja kypsymistä - kehittää lihaksia, syventää ääni, ja kasvava karvoituksen.

Virtsaputken. Putki, jonka avulla virtsa siirtää elimistön ulkopuolella. Aivosignaalien virtsarakon lihasten supistumista, mikä puristaa virtsaa ulos virtsarakon. Samaan aikaan, aivot signaloi sulkijalihaksen lihakset rentoutumaan päästää virtsan poistumista virtsarakon läpi virtsaputkeen. Kun kaikki signaalit esiintyvät oikeassa järjestyksessä, normaali virtsaaminen tapahtuu.

Siemenjohdin. Jos sperma on varastoitu; putki, joka kuljettaa sperman ulos kivespussin varrella. Siemenjohdin on välillä epididymiksen virtsaputken ja yhdistää nämä yhteen.