Nipala

Kirjoittaa! auttaa lasta aloittaa journal

Jos lapsesi ovat vihaisia ​​tai järkyttynyt, kerro heille kirjoittaa sitä. Jos he eivät voi nukahtaa öisin, kerro heille saada pois, että kynä!

Yksityistä päiväkirjaa "auttaa tuomaan päätöslauselman asioita, jotka on huolestuttavaa sinua. Sen avulla voit tutkia miten sinusta tuntuu jotain", sanoo Gail P. Robinson, Ph.D., entinen presidentti Euroopan Neuvonta Association. Lehdissä lainata olkapää itkeä, puolueeton korva tai kirjattua kuinka pitkälle lapsesi on tullut.

"Kirjoittaminen auttaa keskittymään ajatuksesi, mitä todella tapahtuu", sanoo tohtori Robinson.

Lehtiä voi myös parantaa lapsen terveyttä ja koulumenestyksen, sanoo James W. Pennebaker, Ph.D., psykologian professori.

Lehti vinkkejä

Asiantuntijat tarjoavat lapsille näitä vinkkejä pitää päiväkirjaa:

  • Kirjoita itse yksin. Teens, varsinkin, saattavat olla haluttomia kirjoittamaan ajatuksiaan pelossa heidän vanhempansa voivat löytää lehdessä. Dr. Robinson kertoo vanhemmat lehdet ovat yksityisiä eikä niitä saa jättää yksin.

  • Älä ole huolissasi kielioppi-tai kirjoitusvirheitä. "Journal ei ole kirje", sanoo tohtori Pennebaker.

  • Kehittyy rutiini. Milloin ja mitä kirjoitat on sinun. Se on sinun lehdessä. Mutta ihmiset ovat taipuvaisia ​​kirjoittamaan, kun he poiminut aika tehdä se, sanoo tohtori Robinson. Päivämäärä jokaisen maahantulon yhteydessä.