Nipala

Laihdutus työssä

Laihdutus voi olla hankalaa, kun sinulla on haastava ura. Harkitse monia mahdollisia sabotoijat: ottaa vähän aikaa käyttää, ulkona syöminen usein liike tapahtumia, ja edessä loputtomasti evästeen tarjottimia.

Painosi ohjataan määrä kaloreita syöt tasapainoista vastaan ​​määrä kaloreita käytät. Laihtua, sinun täytyy käyttää enemmän kaloreita kuin syöt. Ensimmäinen askel? Pidä ruoka ja harjoituspäiväkirjan noin kaksi viikkoa. Record milloin, mitä ja kuinka paljon syöt koko päivän, ja myös tallentaa milloin ja kuinka kauan olet fyysisesti aktiivinen. Sitten arvioida tietoja, jotka olet kerännyt.

Millaisia ​​tilanteita, ajatuksia tai tunteita laukaista voit syödä tai ei syö, liikuntaa tai ei käytä? Oletteko välipala tarkastelujen määräaika painetta? Säästät irti syöminen kun saat töistä kotiin? Oletko tarttumalla karamelli joka kerta ohitat vastaanottotiskillä?

Kun sinulla on yritys ajatus oman syöminen ja toiminnan malleja, räätälöidä painonlasku suunnitelma käsitellä näitä ongelma-alueita.

Seuraavat strategiat voivat auttaa vianmäärityksessä ja muokata painonlasku suunnitelma hallita yhteisen työpaikan painonlasku tiesulkuja.

Suunnittele etukäteen

Määrä kaloreita sinun täytyy syödä joka päivä eikä lihoa riippuu toiminnan tasolla, ikä ja sukupuoli. Laihtua, syö vähemmän kaloreita kuin haluat ja käyttää enemmän kaloreita lisäämällä liikuntaa. Auttaa löytämään määrä kaloreita ja määriä terveellisiä elintarvikkeita sinun pitäisi syödä jokainen, mene USDA Valitse My Plate verkkosivuilla.

Päivittäistä kalorien korvauksen pitäisi tulla elintarvikkeita, jotka toimittavat vitamiineja ja muita ravintoaineita elimistö tarvitsee. Syöminen suunnitelman tulee sisältää erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä, täysjyvätuotteita, vähärasvaista lihaa, siipikarjaa, papuja, ja vähärasvainen tai rasvaton maito.

Yritä välttää elintarvikkeita, jotka tarjoavat kaloreita ilman ravintoa. Toimistosta goodie jar ja improvisoitu syntymäpäiväjuhlia myyntiautomaattien hinta ja jääneet toimisto-kokous Ruokatarjottimet, työpaikoilla tarjoavat yleensä runsaudensarvi mahdollisuuksia suunnittelemattomia syöminen ja siten ylimääräiset kalorit.

Vähentää kiusausta langeta, on teidän painonlasku suunnitelma sisältää kolme keskikokoisen ateriat ja ainakin kaksi pientä terveellisiä välipaloja, tai viisi pientä mini-aterioita. Ruokkimalla itseäsi hyvin koko päivän, et niin nälkäinen ja altis nakertelemalla.

Se voi myös suojella sinua ylensyöntiä yöllä.

Monet ihmiset eivät syö niin paljon töissä, koska he hajamielinen. Mutta kun he saavat kotiin, ne kuluttavat koko päivän verran kaloreita ja sitten jotkut koska he ovat niin nälkäisiä.

Aamiainen on erityisen tärkeä ateria sisällyttää suunnitelmaan. Se hyppy-alkaa aineenvaihduntaa, joka todella auttaa sinua polttaa enemmän kaloreita koko päivän.

Ulkona syöminen

Jos työ vaatii usein syöminen ulos, voit silti kiinni painonlasku tavoite ottamalla tilanteen hallinnan.

Jos mahdollista, suunnitella tulevaisuutta. Tutkimus ravintola ja tarkistaa valikosta ennen kuin tulet. Monet ravintolat tarjoavat nykyisin niiden valikoissa verkossa, tai voit olla se faksata toimistoon. Jos sinulla ei ole aikaa suunnitella, kysy ravintolassa nähdä sydäntäsi tai vähemmän rasvaa ruokalajeja, jotka useimmat ravintolat eivät tarjoa.

Useimmat ravintolat palvelevat myös annoskoot, jotka ovat liian suuria. Harkitse syöminen enintään puolet osa sinua palvelee, ottaa loput kotiin toisen aterian.

Älä riistää itsesi

Jos todella haluat syntymäpäivä kakkua firman juhlat tai pihvi ja perunoita smetanan ravintolassa kokouksessa, mennä eteenpäin ja on jonkin verran, mutta rajoittaa annoskoko.

Älä riistää itsesi nauttia elintarvikkeita, jotka olet himo. Jos et, voit vaarassa ylensyöntiä. Osa valvontaa on avain.

Joten, on pieni pala kakkua tai petite filet ja tekijä sen osaksi päivittäistä suunnitelma.

Samalla joukkueen kanssa muiden samoista terveitä tavoitteita ja kannustaa toisiaan.