Nipala

Mikropenis

Mikä on micropenis?

Mikropenis määritellään tavallisesti rakenteeltaan penis, joka on alle normaalin kokoluokassa lapselle. Normaalisti pituus vastasyntyneen pojan penis on välillä 2,8-4,2 cm: n (1,1-1,6 tuumaa), joiden ympärysmitta on 0,9-1,3 cm: n (0,35-0,5 tuumaa). Tämä mittaus on ottanut varovasti venyttely penis ja mittaamalla kärjestä peniksen peniksen juureen. Peniksen pituus on alle 1,9 senttimetriä (0,75 tuumaa) pidetään yleensä micropenis.

Mikä aiheuttaa micropenis?

Mikropenis voi esiintyä yksin, mutta yleensä tapahtuu yhdessä muiden häiriöiden hoidossa. Hormoni häiriöt, jotka aiheuttavat epänormaalia hormoneja, jotka ovat mukana kehittämässä sukupuolielimiä voidaan nähdä yhdistelmänä micropenis. Tämä voi liittyä aivolisäkkeen tai hypotalamuksen.

Mitkä ovat oireet micropenis?

Vaikka jokainen lapsi voi kokea oireita eri tavalla, yleisin löydös kanssa micropenis on lapsen peniksen koko on alle 1,9 senttimetriä, kun venytetään varovasti. Joissakin tapauksissa alhainen siittiöiden määrä, mikä johtaa hedelmättömyyteen tai vähentynyt hedelmällisyys, löytyy aikuisiässä. Mikropenis voidaan tai ei voida tarkastella yhdessä muiden häiriöiden hoidossa. Aina neuvoa lapsesi lääkäriltä diagnoosin.

Miten micropenis diagnosoidaan?

Diagnoosi tehdään yleensä lääkärintarkastus. Lapsesi voi silloin saattaa useiden asiantuntijoiden kuten lapsipotilailla urologi (lääkäri, joka on erikoistunut häiriöt ja hoitoon virtsateiden ja miehen sukuelimet) ja lapsipotilailla endokrinologian (lääkäri, joka on erikoistunut hormonien).

Mikä on hoito micropenis?

Erityistä hoitoa micropenis päätetään lapsesi lääkäri, joka perustuu:

  • Lapsen ikä, yleistä terveyttä, ja sairaushistoria

  • Taudin levinneisyys

  • Lapsesi toleranssin erityinen lääkitys, menettelyjä, tai hoitojen

  • Odotukset taudinkulku

  • Mielipiteesi tai mieluummin

Ei ole parannuskeinoa micropenis. Hormonihoito voidaan ilmoittaa joillekin lapsille edistää peniksen kasvua. Muita hoitovaihtoehtoja keskustellaan kanssasi.