Nipala

Miten löytää oikea lääkäri

Suhdettasi lääkäri on yksi tärkeimmistä elämässäsi. Sinun pitäisi voida luottaa lääkärin kanssa kaikkein yksityisen terveydenhuollon kysymyksiä tai ongelmia ja pitäisi tuntea tiettyjä hän on liittolainen.

Saatat joutua valitsemaan uuden lääkäriin, jos nykyinen pysähtyy osallistuvat sairausvakuutus suunnitelma tai ei enää täytä sinun tarpeisiin.

Vaiheet

Seuraavat ohjeet voivat auttaa sinua löytämään uusi lääkäri, joka sopii sinulle:

  • Etsi lääkäri, kun olet terve. Sairaana tai kipua, sinulla ei ole aikaa tai energiaa huolellisesti kerätä tietoa pätevyyttä tai ominaisuuksia uusi lääkäri.

  • Kerää nimiä useista eri lähteistä. Aloita kysymällä työnantajan tai sairausvakuutus edustajalta luettelo ensihoidon lääkärit oman suunnitelman. Useimmissa tapauksissa out-of-pocket kulut ovat pienempiä, jos valitset osallistuva lääkäri. Seuranta kysymällä työtoverit, ystävät tai sukulaiset, jos he suosittelevat tai neuvovat tahansa lääkäreiden luetteloon.

  • Tarkista jokaisen lääkärin valtakirjaa. Soita paikalliseen valtion lääketieteellistä tai osteopaattinen aluksella, joka sisältää perustiedot ammatillista tiedot lähes kaikista lisensoitu lääketieteellinen tai osteopaattinen lääkäri oman valtion. Luetteloon kuuluvat lääketieteellisen koulun lääkäri osallistui ja mahdolliset jatko-koulutusta.

  • Sovi tapaaminen. Ennen kuin päättää lääkäri, tehdä ajanvarauksen kanssa, joka näyttää lupaavalta. Tämä kokous auttaa sinua selvittämään, onko olet tyytyväinen lääkäri, tukihenkilöstö ja tilat. Pidä mielessä, että uusi potilas, se voi kestää kauemmin saada nähdä lääkärin. Vakuutus ei korvaa lääkärin käynnin, joka ei ole lääkärintarkastus tai terveysongelma, joten kannattaa ajoittaa vierailun tarkoituksenaan luoda hoitoa.

Mitä kysyä

Vierailun aikana esittää seuraavat kysymykset:

  • Kuinka voin tavoittaa sinut hätätilanteessa?

  • Onko aina tarpeen tehdä ajanvarauksen, vai haluatteko tai sairaanhoitaja vastata rutiini kysymyksiin puhelimitse?

  • Joka tarjoaa potilaiden hoitamiseen poissa ollessasi?

  • On erikoisalaa hallituksen sertifioitu sinua? Jos näin on, mitä erikoisuus alueella?

  • Mitä sairaaloissa sinulla on oikeudet? (Varmista, että sairaala kuuluu oman vakuutuksen.)

Hallituksen sertifiointi osoittaa, että lääkärit ovat korkeasti koulutettuja erikoisuus ne käytännössä. Heillä on ollut vähintään viisi vuotta koulutusta pidemmälle terveydenhuolto-oppilaitoksessa, harjoiteltu, että erikoisuus tietty määrä vuosia, ja hän on suorittanut. Pysyäkseen sertifioitu, lääkäreiden on osallistuttava jatkuvan lääketieteellisen koulutuksen ohjelmia koko uransa.

Arvostele vierailusta

Jälkeenpäin arvioi vierailun. Vaiheiden jälkeen yllä, kysy itseltäsi: Olinko kohdellaan kohteliaasti lääkärin ja toimistohenkilökunta? Olivat kaikkiin kysymyksiini vastaukset? Tunsin ryntäsi tai hylätään? Voin yhtyä lääkärin vastaanotolla politiikkojen ja hyvinvointi filosofiaa?

Jos ei ole tyytyväinen, kysy vakuutuksenantaja nähdä, jos voit käydä toisen lääkärin maksamatta kaikki kustannukset vierailun.

Anna lääkäri yrittää. Aivan kuten jokainen lääkäri on erilainen tyyli, jokainen potilas on erilaiset tarpeet. Siksi on tärkeää saada koeaika kanssa tulevien lääkäri varmistaa, että olet mukava, on selkeä tiedonvaihto ja saavat erinomaista hoitoa.

Jos et ole tyytyväinen lääkäri, jatkaa hakua.