Nipala

Naisten sukupuolielinten oireet

Mitkä ovat merkkejä naisten seksuaalinen ongelmia?

Naisten seksuaalinen oireet liittyvät johonkin elinten naisen sukuelimiin. Riippuen aiheuttaa, naisten seksuaalinen oireet voivat olla vakio tai ne voivat olla satunnaista. Ne voivat parantaa tai ne voivat pahentua ajan myötä. Aiheuttamia oireita vahinkoa on usein äkillinen, kuten seuraavat seksuaalista hyväksikäyttöä tai trauma. Muita oireita voivat kehittyä hitaasti, kuten ne, jotka liittyvät tartuntatauti tai syöpiä.

Naisten seksuaalinen oireita voivat olla kipu, joka on kuvattu puukotus, polttava tai kutiseva ja että vaihtelee voimakkuudeltaan lievästä vaikeaan. Kipu ja epämukavuus häpy (vulvodynia) on yksi yhteinen naisten seksuaalinen oire. Toiset oireita ovat ihon ärsytystä ihottumaa tai kodin kemikaaleja.

Ongelmia tai kipua yhdynnän on toinen yleinen oire. Yhdyntä voi olla tuskallista, voi aiheuttaa verenvuotoa, tai se voi olla vaikeaa, koska toimintahäiriö. Joskus koetaan naisten seksuaalinen oireet ovat todella psyykkisiä oireita seuraavan seksuaalisen hyväksikäytön, raiskauksen tai trauma.

Yksi syy naisten seksuaalinen oireet voivat olla infektio elinten sukuelimiin, mukaan lukien ulkoiset sukupuolielimet, klitoris, emätin, kohtu, munasarjat, tai munanjohtimet. Syövät voi johtaa myös naisten seksuaalinen oireita ja oireet muualla kehossa.

Joissakin tapauksissa naisten seksuaalinen oireita voi esiintyä muita oireita, jotka voisivat merkitä vakavasta taudista, joka olisi arvioitava. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinä tai joku olet kanssa, on naisten seksuaalinen oireita yhdessä muiden vakavien oireita, kuten epänormaali emätin verenvuotoa, vaurioita sukuelimissä, jäi kuukautiset, tai epänormaali valkovuoto.

Jos naisten seksuaalinen oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta, on viipymättä haettava lääkinnällistä hoitoa.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä naisten seksuaalinen oireita?

Naisten seksuaalinen oireita voidaan liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus. Oireita, jotka usein vaikuttavat sukuelimiin on mahdollista myös muiden kehon järjestelmiä.... Lue lisää naisten seksuaalinen oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa naisten seksuaalinen oireita?

Infektiot, iho-oireet ja sairaudet voivat aiheuttaa naisten seksuaalinen oireita. Sairauden tai vamman jonkin rakenteiden naisen sukupuolielimet voi aiheuttaa seksuaalista oireita.... Lue lisää naisten seksuaalinen oireita ja syitä

Lisää artikkeleita