Nipala

Nuoret pojat: lääkärintarkastus

Mitä tapahtuu lääkärintarkastus?

Lääkärintarkastus on tärkeä osa pysyä terveenä. Physicals tehdään vuosittain ja usein nuorille ennen sisäänkäyntiä osaksi urheilua. Terveydenhuollon tarjoaja tutkii silmät, korvat, nenä, kurkku, suu, vatsa, selkä, jalat, kädet, ja kilpirauhanen. Lisäksi terveydenhuollon tarjoaja täydentää arviointia kasvun ja arvioida murrosiän muutoksia. Hän voi myös seuloa verenpainetauti, skolioosi, ja lihavuus.

Toinen tärkeä osa tätä tarkastelua liittyy tarkastelu sukuelinten ja kivespussin. Kivespussin on pussi ihon, joka pitää hallussaan ja suojaa kiveksiä. Kivekset tehdä siittiöitä, ja tehdä tämän, lämpötila kivekset on oltava viileämpi kuin sisällä rungon. Tämän vuoksi kivespussin sijaitsee kehon ulkopuolella.

Aikana lääkärintarkastus, terveydenhuollon tarjoaja tutkii sukupuolielimiä, myös penis ja kivekset. Lääkäri voi pyytää teini yskä tutkiessaan kivespussin. Vaikka tämä voi olla kiusallista nuori mies, on tarpeen auttaa arvioimaan läsnä nivustyrien tai kasvaimia.

Nivustyrä tapahtuu, kun osa suolistossa tai suolen, työntää sisimmässään kivespussin pois vatsa. Jos henkilö on tyrä, tämä osa suolen voi tulla loukkuun kivespussin, aiheuttaa vakavia ongelmia. Terveydenhuollon tarjoaja tarkistaa tämän ottaa mies yskä taas tunne sisällä kivespussin varrella. Tyrät voi tuntua kuin henkilö yskii ja suoliston työnnetään alaspäin. Tyrät voidaan korjata kirurgisesti.

Kasvaimet ovat kasvaimet, jotka tapahtuvat koko kehoon, myös kivekset. Kiveskasvaimia nuorilla ovat harvinaisia, mutta terveydenhuollon tarjoaja voi tarkistaa tämän tutkimuksen aikana. Lääkäri neuvoo mies miten suorittaa itse-tutkimukset.

On tärkeää tietää, koska nuoret pojat, että vaikka tämä osa fyysisen voi olla kiusallista, on tarpeen varmistaa, ei ole ongelmia.