Nipala

Pahoinvointi

Mikä on pahoinvointia?

Pahoinvointi on hyvin yleinen oire, joka on usein kuvattu tunne yökkäilyä tai wooziness tai tarve oksentaa. Pahoinvointi liittyy monenlaisia ​​lievästä vakavaan infektioita, sairauksia, sairaudet ja vammat, ja se esiintyy kaikissa ikäryhmissä ja väestön.

Oireita pahoinvointi voi olla lyhytaikaista ja häviävät nopeasti, kuten tapauksessa ruoansulatushäiriöt. Mutta oireet voivat olla myös pitkäaikaisia ​​tai toistuvat ajan päiviä, viikkoja ja kuukausia, kuten pahoinvointi aiheuttama migreeni, syöpä, haimatulehdus, tiettyjä lääkkeitä tai kehon trauma.

Pahoinvointi ilmenee muita oireita, jotka vaikuttavat ruoansulatuskanavan sekä muita kehon järjestelmiä.

Pahoinvointi liittyy päävammoja, veriset ulosteet tai oksentelua verta voi olla oire vakava, mahdollisesti henkeä uhkaava sairaus ja olisi välittömästi arvioida hätätilanteessa ympäristössä.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä pahoinvointia?

Pahoinvointi voi liittyä muita oireita riippuen perussairauden, häiriö tai sairaus. Oireita, jotka usein vaikuttavat ruoansulatuskanavan mahdollista myös muiden kehon järjestelmiä.... Lue lisää pahoinvointi oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa pahoinvointia?

Sairaudet, joiden tiedetään aiheuttavan pahoinvointia olivat infektiot, myrkytys, maligniteetti (syöpä), tulehdus, trauma, tukos, ja muu epänormaali prosesseja ruoansulatuskanavan, hermostunut, lisääntymiseen, sydän-tai hormonitoimintaan.... Lue lisää pahoinvointi syitä

Lisää artikkeleita