Nipala

Parestesia

Mikä on parestesia?

Parestesia on epänormaali sairaus, jossa tunnet tunne polttava, tunnottomuus, pistely, kutina tai pistely. Tuntoharhat voidaan myös kuvata nastat-ja-neuloja tai ihon-indeksoinnin tunne. Tuntoharhat esiintyy useimmiten raajojen, kuten käsien, jalkojen, sormien, ja varpaat, mutta se voi esiintyä muissa kehon osissa.

Väliaikaiset puutuminen tai pistely, joka häviää nopeasti voi tapahtua istuu jalat ristissä pitkään tai nukkumassa käsivarttasi taivutettu asentoon. Useimmat ihmiset ovat tunteneet tällaista tunne.

Krooninen parestesia tai ajoittainen parestesia pitkän ajan kuluessa on yleensä merkki neurologinen sairaus tai traumaattinen hermovaurio. Tuntoharhat syntyy yleensä hermovaurio johtuen infektio, tulehdus, trauma, tai muita poikkeavissa. Tuntoharhat on harvoin, koska hengenvaarallisia sairauksia, mutta se ei tapahdu seurauksena aivohalvauksen ja kasvaimia. Ottaa huomioon, parestesia on menetyksen tunne, halvaus yleensä liittyy sekä liikkeen menetys ja menetys tuntemuksia.

Koska parestesia voi olla oire sairaudesta, häiriö tai sairaus, sinun pitäisi keskustella teidän lääkäri kaikista epätavallisista tuntemuksia, jotka kestävät enemmän kuin muutaman minuutin.

Jos koet paresthetic tuntemuksia menetys virtsarakon tai suolen valvontaa, halvaus, sekavuus, heikkous raajoissa tai puheen puuroutuminen, hakeudu välittömästi lääkäriin hätätilanteessa laitokseen.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä parestesia?

Parestesia tuntemuksia voidaan kuvata monin eri tavoin, kuten pistely, puutuminen, pistely, kutina ja polttaminen. Paresthetic tuntemuksia voi liittyä kipua ja muita oireita riippuen kehon osaa, joka on vaikuttanut. Kaikki siihen liittyvät oireet voivat auttaa lääkärille diagnoosin.... Lue lisää parestesia oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa parestesia?

Parestesia yleensä syntyy hermopinne (paineen tai puristuksiin) tai vahinkoa. Parestesia voi olla oire monenlaisia ​​sairauksia, häiriöitä tai jotka aiheuttavat vahinkoa hermoja.... Lue lisää parestesia syitä

Lisää artikkeleita