Nipala

Peniksen ihottuma

Mikä on peniksen ihottumaa?

Peniksen ihottuma on läsnä pilkkuja tai haavoja penis ja mahdollisesti muilla nivusiin tai sukuelimiin. Se voi liittyä kutinaa, jotka voivat olla voimakkaita, ja kipu tai arkuus. Liittyviä oireita voivat olla rakkuloita, polttamalla tai kipu virtsatessa, punoitus, kuumotus tai turvotus, rupeutumista, ja arpikudosta.

Peniksen ihottuma voi olla hyvin epämukavaa tai hankalia ja voivat aiheuttaa vaikeuksia virtsatessa, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja päivittäistä toimintaa. Lisäksi oireita ja noin peniksen, ja riippuen aiheuttaa, peniksen ihottuma voi liittyä yleisoireita, kuten flunssan kaltaiset oireet (väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky) ja huono yleiseen terveydentilaan.

Herpes on sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta, jotka voivat aiheuttaa kivuliaita, rakkulainen haavoja penis ja sukuelimiin. Ihmisen papilloomavirus infektio voi aiheuttaa sukupuolielinten syyliä, jotka voivat esiintyä useina paloina tai syyliä sukuelinten. Muita syitä peniksen ihottuma ovat samanlaisia ​​syitä ihottuma muualle kehoon ja sisältävät psoriasis, ihottuma, kemian ärsytystä ja allergisia reaktioita. Syyhy punkki tartuntoja voi liittyä myös useita pieniä kuoppia alueella olevan kutinaa.

Peniksen ihottumaa ei hätä, mutta se voi olla merkki taudista, joka voi tarttua muihin. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä peniksen ihottumaa?

Peniksen ihottuma voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää peniksen ihottumaa

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen ihottumaa?

Peniksen ihottuma voi johtua useista eri syistä, ja arvioida muita oireita yhdessä voi auttaa tunnistamaan syyn. Jotkut sukupuolitaudeilta voi aiheuttaa näppylät, rakkulat tai ihottuma sukupuolielimissä. Muut syyt liittyvät allergisia reaktioita tai ärsytystä.... Lue lisää peniksen ihottumaa syitä

Lisää artikkeleita