Nipala

Peniksen kirvely

Mikä on peniksen kirvely?

Peniksen polttava tunne on tunne polttava, punoitus, kuumotus tai turvotus sukupuolielimissä, erityisesti penis. Tunne voi liittyä rakkuloita, kipua, verinen tai vaaleanpunainen-virtsa (hematuria), kutina, kuorinta, ihottuma, rupeutumista tai turvotusta. Peniksen kirvely voi olla erittäin epämiellyttävä ja luoda vaikeuksia virtsatessa, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja päivittäistä toimintaa. Lisäksi oireita ja noin peniksen, se voidaan liittää yleisoireita, kuten flunssan kaltaiset oireet ( väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky) ja huono terveys yleensä.

Virtsaputken on lääketieteellisiä termejä tulehdus virtsaputken, joka on yleinen syy peniksen kirvely. Kystiitti (tulehdus virtsarakon) tai prostatitis (eturauhasen tulehdus) voi liittyä myös polttava tunne sukupuolielimiin. Sukupuolitaudit ovat esimerkkejä infektioita, jotka voivat aiheuttaa peniksen kirvely. Näitä sairauksia ovat herpes, sukupuolielinten syyliä (ihmisen papilloomavirus infektio), kuppa (sukupuolitauti aiheuttaa bakteeri), klamydia tai tippuri.

Miehet, jotka ovat ympärileikkaamattomat (joilla esinahka on ollut noin penis) ovat alttiita balanitis, tulehdus esinahan yleisimmin johtuvat huonosta hygieniasta, mutta joka voi myös johtua infektio tai ärsyttävät.

Hakeutumaan heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos koet pitkittynyt, kivulias erektio, äkillistä, kovaa kiveskipu, jos sinulla on punoitusta ja aristusta leviämisen koko nivusiin, tai jos saat äkillisen epämuodostuma siittimen mukana voimakasta kipua.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä peniksen kirvely?

Peniksen kirvely voi liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää peniksen kirvely oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen polttavaa tunnetta?

Peniksen kirvely voi olla useita eri syitä. Arvioimalla muita oireita, jotka voivat esiintyä samanaikaisesti voi auttaa terveydenhuollon ammattihenkilön tunnistaa syy.... Lue lisää peniksen kirvely syitä

Lisää artikkeleita