Nipala

Peniksen kutittaa

Mikä on peniksen kutittaa?

Peniksen kutka on kutitus, ärsyttävä tunne mukana jatkuva tarve tyhjästä. Se voidaan liittää ulkonäkö kuoppia, discolorations tai punaiset läiskät sukupuolielimissä ja kivesten alueelle. Liittyviä oireita voivat olla rakkuloita, polttava tai kipua, punoitusta, lämpöä tai turvotus, rupeutumista, ja arpikudosta.

Peniksen kutittaa voi olla hyvin epämukavaa tai hankalia ja luoda vaikeuksia virtsatessa, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja päivittäistä toimintaa. Lisäksi oireita ja noin peniksen, ja riippuen aiheuttaa, peniksen kutinaa voi liittyä yleisoireita, kuten flunssan kaltaiset oireet ( väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky) ja huono terveys yleensä.

Monet sukupuolitaudit voivat aiheuttaa peniksen kutinaa. Näitä ovat herpes, sukupuolielinten syyliä (ihmisen papilloomaviruksen tai HPV, infektio), tippuri, trichomoniasis, syyhy, Satiaiset, ja klamydia.

Miehet, jotka ovat ympärileikkaamattomat (joilla esinahka on ollut noin penis) ovat alttiita balanitis, tulehdus esinahan joka johtuu usein huonosta hygieniasta, ärsytystä tai infektioita.

Peniksen kutinaa ei ole hätä, mutta se voi olla merkki taudista, joka voi tarttua muihin. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä peniksen kutittaa?

Peniksen kutinaa voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää peniksen kutinaa oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen kutittaa?

Peniksen kutittaa voi olla useita eri syitä. Arvioidaan muita oireita yhdessä se voi auttaa tunnistamaan syyn. Sukupuolitaudit ovat yleinen syy peniksen kutittaa, mutta tauti voi syntyä allergioita, nonsexually tarttuvista taudeista, ja ärsytys tai tulehdus muista syistä.... Lue lisää peniksen kutittaa syitä

Lisää artikkeleita