Nipala

Penis kipua

Mikä on penis kipu?

Penis kipua tai peniksen kipu, liittyy kipua tai epämukavuutta, sisäinen tai ulkoinen, peniksen. Penis on ulkoinen rakenne miehen sukuelimiin, joka koostuu useista osista. Näitä ovat root, joka yhdistää penis vatsan, runko (akseli), terskan (pää), ja virtsaputken (putki, joka kuljettaa siemennesteen ja virtsan pois kehosta).

Lisäksi penis sisältää lihaksia, hermoja, verisuonia ja peniksen lykkäävän nivelside, joka tukee penis, kun se on pystyssä. Sisällä penis on kolme kamaria valmistettu pehmeä paisuvaiskudoksesta että täyttyä verellä ja laajentaa seksuaalisen kiihottumisen aikana, jolloin erektio.

Riippuen perimmäinen syy, penis kipu voi alkaa yhtäkkiä ja viime hetken tai kehittää asteittain ja jatkuvat. Penis kipu voi vaihdella särkyä jyrkkään täristää, ja voi johtua erilaisia ​​sairauksia ja tauteja, kuten allergia, vahingon ja infektio, mukaan lukien tietyt sukupuolitaudit ( sukupuolitaudeilta ). Penis kipu voi johtua sairauksista, jotka estävät ihmisen saamasta erektio ja vaikuttaa miehen seksuaalista terveyttä ja hedelmällisyyttä. Jotkut syyt peniksen kipu voi myös häiritä virtsaaminen, joka voi vahingoittaa liittyviä elimiä, kuten virtsarakon ja munuaisissa.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos koet penis kipu, joka johtuu usein sairaus tai sairaus, joka vaatii lääkärin hoitoa. Hakeudu heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos sinä tai joku olet kanssa, on erektio on kivulias tai kestää enemmän yli neljä tuntia. Lisäksi, soita 911 jos koet peniksen tai kivesten trauma tai vamma, kives kipu, tai jos kuulet "pop" tai halkeilua ääni peniksen aikana erektio.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä penis kipu?

Peniksen kipu voi seurata muita oireita, jotka voivat vaihdella riippuen taustalla oleva sairaus, häiriö tai sairaus. Kipu voivat olla peräisin peniksen itse tai saattaa aiheutua tautien lähialueilla, kuten vatsan, virtsarakon, kivekset tai eturauhanen.... Lue lisää penis kipuoireet

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen kipu?

Peniksen kipu voi tuntua pinnalla peniksen tai sisällä kartion muotoinen terskan (pää), rungon (akseli), tai root, joka yhdistää peniksen vatsan alueelle. Voit myös tuntea kipua omassa virtsaputki, joka on putki, joka kuljettaa siemennesteen ja virtsan kautta ja ulos penis.... Lue lisää peniksen kipu syitä

Lisää artikkeleita