Nipala

Penis oireita

Mitkä ovat merkkejä penis ongelmia?

Penis oireet ovat kaikki mahdolliset oireita, jotka vaikuttavat peniksen, kuten vastuuvapauden, tulehdus, punoitus tai turvotus. Mekaanisia ongelmia, kuten taipumista tai jatkuva erektio, ovat muita penis oire.

Penis oireita, kuten tulehdusta tai punoitusta voi liittyä rakkuloita, veristä tai vaaleanpunainen-virtsa (hematuria), kutina, kuorinta, rupeutumista, kipu tai arkuus, ja arpikudosta. Nämä oireet voivat olla erittäin epämiellyttävä ja luoda vaikeuksia virtsatessa, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja päivittäistä toimintaa. Lisäksi oireita ja noin peniksen, saatat kokea yleisoireita, kuten flunssan kaltaiset oireet ( väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky), tiettyjen penis oireita.

Sukupuolitaudit ovat yksi syy penis oireita. Näitä ovat sukupuolielinten syyliä, herpes, syfilis (sukupuolitauti aiheuttaa bakteeri), syyhy, Satiaiset, ja klamydia. Penis oireet voivat johtua myös virtsatieinfektio. Balanitis, tulehdus esinahan ympärillä peniksen aiheuttamasta huonosta hygieniasta, ärsyttävät saippuoita tai pesuaineita tai infektio on toinen syy penis oireita.

Vakavia tai hengenvaarallisia syitä penis oireita ovat peniksen murtuma johtua traumasta, priapismi (kivulias ja jatkuva erektio), ja Fournier n kuolio (vaikea ja leviää nivusiin infektio).

Hakeutumaan heti lääkärin hoitoon (soita 911), jos koet pitkittynyt, kivulias erektio, äkillistä, kovaa kivesten kipu, punoitus ja arkuus leviämisen koko nivusiin tai äkillinen epämuodostuma siittimen mukana voimakasta kipua.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä penis oireita?

Penis oireita voi seurata muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää penis oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa penis oireita?

Penis oireita on useita eri syitä, ja arvioida muita oireita yhdessä niiden kanssa voi auttaa tunnistamaan syyn. Sukupuolitaudit, virtsatietulehdukset, syövät, ja allergiset reaktiot ovat kaikki syitä penis oireita.... Lue lisää penis oireita ja syitä

Lisää artikkeleita