Nipala

Penis turvotus

Mikä on peniksen turvotusta?

Tunne ja turvotus, tai ympärillä peniksen voi aiheuttaa sen tuntuvan punainen, tulehtunut ja tarjouksen. Se voi olla lämpimältä. Infektio on yleinen syy turvotusta ja tulehdusta. Turvotus infektio tai tulehdus on erotettava normaalista turvotus (pystytystyöt) penis, joka tapahtuu seksuaalisen vasteen.

Penis turvotus voi liittyä veriset tai vaaleanpunainen-virtsa (hematuria), kutina, ihottuma, punoitus tai epämukavuutta. Penis turvotus voi olla erittäin epämiellyttävä ja luoda vaikeuksia päivittäiset askareet, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja virtsaaminen. Lisäksi oireita ja noin peniksen, se voi esiintyä flunssan kaltaisia ​​oireita (väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky) tai huono terveys yleensä.

Balanitis, tulehdus esinahan ympärileikkaamattomilla pojat ja miehet-tauti aiheuttaa usein huono hygienia, infektio tai ärsytys-voi liittyä myös peniksen turvotusta.

Tietyt sukupuolitaudit voivat aiheuttaa peniksen turvotusta. Näitä ovat sukupuolielinten syyliä, herpes, syfilis (sukupuolitauti aiheuttaa bakteeri) ja klamydia.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on peniksen turvotus liittyy korkea kuume (yli 101 astetta Fahrenheit), punoitus leviäminen nivusiin, tai vaikea kiveskipu. Penis turvotus ei yleensä ole hätä, mutta se voi olla merkki taudista, joka voi tarttua muihin. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä peniksen turvotusta?

Penis turvotus voi liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää peniksen turvotus oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen turvotusta?

Penis turvotus on useita eri syitä, ja arvioida muita oireita yhdessä se voi auttaa tunnistamaan syyn.... Lue lisää peniksen turvotus syitä

Lisää artikkeleita