Nipala

Penis vastuuvapauden

Mikä on penis vastuuvapaus?

Penis vastuuvapauden tapahtuu, kun nestettä vuotaa peniksen. Sekä paksuutta ja väriä (maitomainen valkoinen, vihertävä tai keltainen) purkaus voi vaihdella. Purkaus saattaa johtua infektio, mukaan lukien sukupuolitautitartuntaa. Virtsaputken on termi, jolla viitataan tulehdus virtsaputken takia mitään syytä, joka liittyy usein peniksen vastuuvapauden.

Penis vastuuvapaus voidaan liittää veriset tai vaaleanpunainen-virtsa (hematuria), kutina, ihottuma, punoitus tai turvotus. Penis vastuuvapauden voi olla erittäin epämiellyttävä ja luoda vaikeuksia päivittäiset askareet, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja virtsaaminen. Lisäksi oireita ja noin peniksen, se voi esiintyä flunssan kaltaisia ​​oireita ( väsymys, kuume, kurkkukipu, päänsärky, yskä, kipu ja särky) ja huono terveys yleensä.

Balanitis, tulehdus esinahan ympärileikkaamattomilla poikia tai miehiä, mikä johtuu huonosta hygieniasta, infektio tai ärsytys, voi liittyä penis vastuuvapauden.

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on peniksen vastuuvapauden liittyy korkea kuume (yli 101 astetta Fahrenheit), punoitus ja turvotus leviäminen nivusiin, tai vaikea kiveskipu. Penis vastuuvapautta ei yleensä ole hätä, mutta se voi olla merkki taudista, joka voi tarttua muihin. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä peniksen vastuuvapauden?

Penis purkaus voi liittää muita oireita, jotka vaihtelevat perussairauden, häiriö tai sairaus.... Lue lisää peniksen vastuuvapauden oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa peniksen vastuuvapauden?

Penis purkautuminen voi olla useita eri syitä. Arvioidaan muita oireita yhdessä tämä tauti voi auttaa terveydenhuollon ammattihenkilön tunnistaa syy.... Lue lisää penis aiheuttajista

Lisää artikkeleita