Nipala

Phimosis

Mikä on phimosis?

Phimosis on kivulias sairaus, joka vaikeuttaa perua esinahka penis. Se esiintyy poikia ja miehiä, jotka eivät ole läpikäyneet ympärileikkaus (poistamalla esinahan kattaa kärki penis). Vahinko voi ilmetä, jos esinahka väkisin vedettynä. Phimosis on yleinen vastasyntyneen miehillä, koska iho kattaa kärki penis on edelleen kireää ja vähemmän taipuisa, ja se on melko normaalia useimmille vauvoille ja taaperoille on alkuvaikeuksia vetää esinahkaa taaksepäin. Phimosis tyypillisesti korjaa tai parantaa omasta iän, useimmat poikien kolmevuotiaiden voi perua heidän esinahan kokonaan (Lähde: LPCH ).

Toinen sairaus esinahka kutsutaan paraphimosis, jossa uudelleenasemointiin esinahka unretracted asema ei ole mahdollista, ja tämä rajoja tai pysäyttää veren virtausta penikseen. Se on vakavampi sairaus, koska se vaikuttaa verenkiertoa ja on kohdeltava hätätilanteessa ympäristössä.

Jos phimosis ei ratkaise nuoruusiässä, ympärileikkaus saattaa olla tarpeen, koska tauti voi aiheuttaa kipua tai epämukavuutta virtsatessa ja vaikeuksia yhdyntää.

Phimosis ei yleensä liittynyt vakavia komplikaatioita, ellei virtsaaminen ei ole mahdollista, mutta paraphimosis on hätä. Kyvyttömyys asemoida tai unretract esinahan sen oikeaan asentoon on potentiaalisesti vaarallista, koska se voi riistää peniksen verenkiertoa. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinä tai lapsesi ei pysty asemoida esinahan ja kokemusta oireita turvotusta, kireys ja ahdistus, tai kyvyttömyys virtsata.

Oire

Mitkä ovat oireet phimosis?

Oireita phimosis voi vaihdella vaikeudeltaan keskuudessa vaikuttaa yksilöiden.... Lue lisää phimosis oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa phimosis?

Useat tekijät lisäävät riskiä sairastua phimosis. Ei kaikki pojat ja miehet, joilla on riskitekijöitä saavat phimosis. Riskitekijöitä phimosis ovat:... Lue lisää phimosis syitä

HOIDOT

Miten phimosis hoidetaan?

Pojat ja miehet, jotka ovat epäillyistä Phimosis kyvyttömyys virtsata tai paraphimosis tulisi arvioida terveydenhuollon ammattihenkilön heti. Hoito on tarpeen haitan estämiseksi ja lisävahinkojen syntyminen. Yleistä terveyttä ja lasten iän huomioi huomioon hoitomahdollisuuksia.... Lue lisää phimosis hoitoja

Lisää artikkeleita