Nipala

Pistely sormet

Mitä pistely sormien?

Pistely sormet on epänormaali sairaus, jossa tunnet kihelmöintiä sormissa. Pistely on myös eräänlainen parestesia. Parestesia on polttava tai pistävä tunne kuvataan usein nastat-ja-neuloja. Tuntoharhat voidaan tai ei voida liittynyt kipua.

Pistely sormet yleensä syntyy puutteesta verenkierron alueella tai vahinkoa hermo-tai hermoja, jotka toimittavat käden ja sormien, kuten rannekanavaoireyhtymän tai kohdunkaulan levy ongelma. Pistely sormet voi aiheuttaa myös infektion, tulehdus, trauma, ja muu epänormaali prosesseja. Pistely sormet on harvoin johtuu hengenvaarallinen sairaus, mutta se voi johtua aivohalvauksen tai kasvain.

Saatat tuntea tilapäisen pistely sormissa käytyään kätesi samassa asennossa pitkän aikaa. Tämän tyyppinen pistely yleensä häviää, kun siirrät käsivarteen. Kroonisesti pistely sormet voi johtua diabetes, multippeliskleroosi, tai perifeerinen neuropatia. Krooninen sormen pistely osoittaa yleensä jonkin verran hermovaurion.

Pistely ja puutuminen Pinky ja nimetön sormi voi olla merkki kyynärhermon hermopuristusta käsivarteen. Pistely ja tunnottomuus peukalo, indeksi, keski-, ja puolet nimetön sormi voi johtua rannekanavaoireyhtymä.

Koska pistely sormissa ja pistelyä yleensä voi olla oire sairaudesta, sairaus tai häiriö, sinun pitäisi keskustella teidän lääkäri kaikista epätavallisista tuntemuksia, jotka kestävät enemmän kuin muutaman minuutin.

Jos koet pistely sormet ja halvaus, sekavuus, heikkous, tai puheen puuroutuminen, hakeudu välittömästi lääkäriin hätätilanteessa laitokseen. Jos oireet jatkuvat tai aiheuttaa sinulle huolta, ota lääkäri mahdollisimman pian.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä pistely sormien?

Pistely sormet voivat liittyä myös puutumista, kipua, ja erilaisia ​​muita oireita riippuen perussyy ja vaikuttaa hermo. Pistely johtuu kehon laajuinen sairaus, kuten diabetes voi sisältyä tunnottomuutta sormissa ja varpaissa. Pistely ja puutuminen liittyvät usein oireita saman taudin. Kaikki siihen liittyvät oireet voivat auttaa lääkärille diagnoosin.... Lue lisää pistely sormet oireet

SYYT

Mikä aiheuttaa pistely sormien?

Pistely sormet voi olla oire monenlaisia ​​sairauksia, häiriöitä tai sairauksia, jotka joko rajoittavat veren virtausta tai aiheuttaa vahinkoa hermoja. Väliaikaiset pistely voi johtua mitään toimintaa, joka aiheuttaa pitkäaikainen paine hermo-tai hermoja, kuten hieno motorisiin toimintoihin (piirros), toistuvaa liikettä, ja nukkuminen väärällä tavalla käsivarteesi.... Lue lisää pistely sormet syitä

Lisää artikkeleita