Nipala

Post - sydänkohtaus toipumista ja kuntoutumista

Elossa sydänkohtaus (sydäninfarkti) on elämää muuttava kokemus. Se on myös alusta terveellisiä muutoksia elämässäsi. Auttaa sinua toipumaan teidän sydänkohtaus, lääkäri todennäköisesti suositella sydänkuntoutusohjelmassa. Sydämen rehab ohjelmat avulla voit elää terveellisin elämä olisi mahdollista ja saada sinut takaisin suosikki toimintaa.

Mitä hyötyä sydänkuntoutusohjelmassa?

Koska sydänkohtaus perhe, saatat olla huolissaan tehdä mitään toimintaa, joka saattaa rasittaa sydäntä. Tämä on normaali tunne, mutta oikeaa tietoa voit turvallisesti elää aktiivista elämäntapaa. Klo sydämen rehab ohjelma, voit oppia olemaan aktiivinen turvallisesti samalla kehittää sydän-terveellisiä elämäntapoja joka voi pysäyttää tai jopa kääntää sydänsairaus.

Sydämen rehab ohjelma voi auttaa sinua:

 • Vahvistaa sydämesi ja kehoa ja parantaa energiatasoa

 • Vähentää oireita, kuten rintakipua ja hengenahdistusta

 • Alentaa riskiä komplikaatioita, kuten toisen sydänkohtauksen, vammautumisen ja kuoleman

 • Laihtua

 • Alentaa verenpainetta ja kolesterolia

 • Paremmin hallita stressiä

 • Mielialahäiriöiden hoitoon yhteisiä asioita jälkeen sydänkohtaus, kuten ahdistusta ja masennusta

 • Toimivat paremmin arjessa ja palata töihin ja suosikki toimintaa

Mitkä ovat elementtejä sydänkuntoutusohjelmassa?

Kun ilmoittautua sydämen rehab ohjelma, löydät monia seuraavista osista, jotka auttavat sinua pysäyttää tai jopa kääntää sydänsairaus parantamalla riskitekijöitä.

 • Täydellinen arviointi suoritetaan lääketieteen ammattilaisia. Tämä ensimmäinen vaihe vahvistetaan taso sydämen terveyttä ja yksilöllisiä tarpeita ja rajoituksia.

 • Henkilökohtainen kuntoutusohjelma kehittänyt oman hoitotiimissä. Sinut mukana perustamassa liittyvät tavoitteet ja luoda elvytyssuunnitelma, joka on turvallinen ja tehokas sinulle. Pituus teidän ohjelman vaihtelee riippuen tarpeisiin, mutta yleensä nämä ohjelmat vaihtelevat kuudesta viikosta kuuteen kuukautta tai kauemmin.

 • Erilaisia ​​neuvontapalveluja, jotka tukevat tavoitteesi ja opettaa sinulle sydänsairauksia ja miten hallita sitä. Neuvonta voi auttaa sinua selviytymään masennuksesta, vihaa ja stressiä, jotka ovat yleisiä tunteita aikana sydänkohtaukseen elpymistä. Ravitsemusterapeutti avulla voit luoda sydän-terveellistä ruokavaliota suunnitelma, joka voi auttaa alentamaan kolesterolia ja verenpainetta, laihtua, ja estää, parantaa tai hallita diabetesta. Neuvonta voi myös auttaa sinua tupakoinnin lopettamisessa.

 • Määrätty harjoitusohjelman räätälöidä oman tason sydämen terveyttä ja tavoitteesi. Saatat pelätä, että liikunta laittaa liikaa stressiä sydäntäsi, mutta oikea määrä liikuntaa on todella hyvä sydämesi ja pitkän aikavälin elpyminen. Ohjelmiin sisältyy yleensä aerobinen ja voimaharjoittelu.

 • Arvioinnin edistymistä ja uusjako tavoitteesi ja ohjelmaa tarpeen mukaan. Sydämesi rehab joukkue myös pitää lääkärisi tasalla edistymistä.

Miten löydän sydänkuntoutusohjelmassa?

Sairaalat, puisto piirit, ja yhteisöt, kuten paikallisten johtajien tai kansalaistoiminnan keskuksia, tarjoavat usein sydämen rehab ohjelmat. Etsi ohjelmaa sertifioitu European Association kardiovaskulaarisia ja keuhkoihin Kuntoutus. Sertifiointi varmistaa, että sydämen rehab ohjelma seuraa perustettiin standardien ja kuntoutukseen ihmisiä, joilla on äskettäin ollut sydänkohtaus. Voit myös hakea AACVPR verkossa.

On olemassa monia etuja sydämen rehab. Kysy lääkäriltäsi, jos ohjelma on hyvä idea sinulle ja ehdotuksia minne mennä omalla alueella.