Nipala

Puhutaan erektiohäiriöt

John Briley

By John Briley, Washington, DC

Muistan ensimmäisen kerran isäni puhui minulle erektiohäiriöitä. Hän sanoi... tuota, hyvin, hän... tietenkin olen tosissasi! Isäni syntyi vuonna 1930. Miehet hänen sukupolvensa ehkä käveli 16 kilometriä läpi jään myrsky katsella heidän poikansa pelata jalkapalloa, mutta ne eivät olleet penis-terveys-talk sellainen kaverit.

Mutta peniksen terveys-ja, tarkemmin sanottuna, terveydenhuollon-ovat tärkeitä. Ja vaikka en löydä stat, kuinka paljon aikaa miehet käyttävät ajatella heidän seksuaaliterveyttä ja suorituskykyä, haluan lyödä vetoa vastaus on "paljon."

Ongelmana on, että miehet, joilla erektiohäiriö tai Erektiohäiriöt, eivät kuluta oikeassa aikaa keskustella heidän ongelmansa, joko kumppaninsa tai niiden lääkäreitä.

Erektiohäiriöt yhteydessä

Arviolta 30 miljoonaa miestä Yhdysvalloissa on Erektiohäiriö, mukaan National Institutes of Health. Noin 4 prosenttia miehistä niiden 50 raportoida täydellinen kyvyttömyys saavuttaa erektion, korko hyppää 17 prosenttia miehet 60 ja 47 prosenttia miehistä yli 75-vuotiaasta.  

Kyllä, peniksen terveys heikkenee luonnollisesti iän myötä, mutta erektiohäiriö ei ole väistämätön. Kuten stat edellä ehdottaa, oikeudenmukainen osa miehistä yli 75-vuotiaasta voi saavuttaa-ja oletettavasti käyttää-erektio.

Elämäntapa, ruokavalio ja stressi: kumppanit seksuaaliterveyden

Monille erektiohäiriö on jäljitettävissä ruokavaliota ja elämäntapaa. Jos syöt hyvin, liikuntaa säännöllisesti, ja ohjata paino ja stressiä tasolla, voit odottaa melko normaalin seksuaalisen toiminnan osaksi 60s ja mahdollisesti sen jälkeen. "Normaali" ei tarkoita "kuin 25 vuotta vanha", mutta se ei tarkoita sinun maleness reagoivat hermo viestejä kiihottumisen ja pystyy "viimeistely" seksuaalinen vuorovaikutus.

Ulkopuolella yleinen terveydentila on heikko ja kunto, muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa erektiohäiriöitä ovat:

  • Alkoholin ja huumeiden väärinkäyttö

  • Leikkaus (etenkin radikaali eturauhasen ja virtsarakon syövän vuoksi), jotka voivat vahingoittaa hermoja ja verisuonia lähellä penis

  • Vahinko penis, selkäydin, eturauhasen, virtsarakon tai lantion

  • Lääkitys sivuvaikutuksia-esimerkiksi joidenkin verenpaine lääkkeet, antihistamiinit, masennuslääkkeet, rauhoittavat, ruokahalua hillitsevät, ja haava huumeiden simetidiini

  • Masennus, yleinen surua, heikko itsetunto, ja muut psykologiset sairauksia, jotka voisi tehdä miehen entistä itsetietoinen seksuaalista suorituskykyä

Jos jotain on huono sydän-liiallinen alkoholin käyttö, kokaiinin, huono aerobista-se on myös huono seksuaaliterveydestä. (Kaikki, mikä heikentää verenkiertoa myös heikentää erektiota.) Sama tekijöitä, jotka ovat peräisin mielessä, kuten stressiä ja masennusta: Hekin lähettää viestejä koko kehoon, tuottaa hyvin todellinen fyysisiä oireita.

Putting penis terveys sanoiksi

Tässä on itsetuntemusta, rehellisyys ja-kyllä-halu puhua peniksen terveyttä tulla sisään Tässäkin valistunut aikaan meidän miehet ovat aivan liian usein koulutettu, diseaseed, ja kannustetaan harjaa se pois, jotta "ota kuin mies "eikä valittaa eikä kaihda mitään määrää kipua tai stressiä. Suuri virhe.

Jos sinulla on seksuaaliterveyden tai suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sinun täytyy olla rehellinen kumppanisi kanssa (jos luotat häneen). Yhtä prioriteetti: Hanki lääkärisi ja kuvaile ongelmasi. Lääkäri voi yrittää parantaa vain, mitä hän tietää, ja tietääkseni, hyvin harvat lääkärit testaa erektiovastetta elleivät he tietävät sinulla on ongelmia.

Toistaiseksi olen ollut onnekas-ikä 43 ja vielä merkkiäkään Erektiohäiriöt. Ja kuten squirmy kuin aihe voi olla, olen jo keskustellut peniksen terveyttä kahdesti minun 18-kuukauden ikäinen poika: Kun kertoa hänelle vaimoni ja päätin vastaan ​​ympärileikatuksi häntä, ja toisen kerran, kun hoidimme häntä vähäisiä terveysongelma. Tiedän, että hän ei ehtinyt kaikkia yksityiskohtia, mutta hän ei opi sanoa "penis", ja se on lupaava alku.

Sinun terveytesi

Sinun terveytesi

Ihmiset, jotka ovat aktiivisesti mukana niiden sairaanhoidon ovat terveempiä ja elävät pidempään.