Nipala

Ruokavalio ansoja, jotka pitävät sinua menettää

Kun kaikki ruokavalion siellä valita näinä päivinä, on vaikea tietää, mitkä ovat oikeutettuja ja jotka ovat ruokavalio villityksiä.

Auttaa sinua saamaan selkeyttä, tässä on joitakin yhteisiä ruokavalio ansoja painon kontrollointia Information Network (WIN), osa National Institute of Diabetes ja ruoansulatus-ja munuaistautirekisteri.

Myytti: villitys ruokavalion vie painoa pois ja pitää se pois päältä.

Faktat: Villitys ruokavalion että rajoitettaisiin rajusti kaloreita tai kieltää elintarvikkeiden ryhmät voivat auttaa laihtumaan, mutta on vaikea pitää kiinni näistä ruokavalion pitkällä aikavälillä. Ruokavalioita, jotka ovat hyvin rajoittavia on vaikea seurata, monet ihmiset kyllästyvät tämänkaltaisia ​​ruokavalion ja päätyvät takaisin paino ne menettänyt.

Villitys ruokavalion voi myös olla epäterveellistä, koska he eivät voi tarjota kaikkia ravintoaineita elimistö tarvitsee, WIN sanoo. Jos menetät enemmän kuin kolme kiloa viikossa ruokavaliota, voit lisätä riskiä kehittää sappikivet. Erittäin vähäkalorinen ruokavalio voi johtaa rytmihäiriöitä.

Korjaus: Paras tapa laihtua ja pitää se pois on pyrkiä puoli kiloa kaksi puntaa viikossa. Voit tehdä tämän valitsemalla terveellisiä elintarvikkeita, katsella osia ja lisäämällä päivittäistä liikuntaa.

Myytti: karppaukseen ovat terveellinen tapa laihduttaa.

Fakta: Vähähiilihydraattinen, korkea-proteiinia sisältäviä ruokia eivät ole tasapainossa syöminen suunnitelmat, WIN sanoo. Tällaisiin ruokavaliot, saatat olla syö liikaa rasvaa ja kolesterolia, mikä saattaa lisätä riskiä sydänsairauksiin. Saatat myös saada liian vähän hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita. Syöminen vähemmän kuin 130 grammaa hiilihydraatteja päivässä voi johtaa kertyminen eräänlainen osittain eriteltynä rasvoja kutsutaan ketonit. Tämä voi johtaa kihti ja munuaiskiviä.

Korjaus: Sen sijaan leikkaamalla hiilihydraatteja, sinun pitäisi vähentää yleistä kalorien saanti. Terveellinen vähentää ruokavalio sisältää hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa. Tällainen ruokavalio on yleensä helpompi seurata, koska se tarjoaa monipuolisempia elintarvikkeita.

Myytti: Kun yrität laihduttaa, sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota juomia juot.

Fakta: On helppo ahmia enemmän kuin luulet, koska neste kaloreita - hedelmä-ja kahvijuomat olutta ja säännöllinen sooda - eivät tuota paljon kylläisyyden, eli psykologisesti et tuntuu olet syönyt.

Korjaus: Curb neste kaloreita tekemällä kaiken mitä juoda aterioiden välillä vähäkalorinen tai kaloriton. Juo vettä, Seltzer, säännöllisesti kahvia, teetä, ruokavalio sooda, ruokavalio vihannesten mehua tai limonadia.. Varmista myös, Erikoiskahvit törsätä sijaan arjen tapahtuma.

Myytti: mitä teet kun syöt ei ole tärkeä.

Fakta: Syöminen kun teet jotain muuta, onko se ajaminen tai vastaamalla sähköpostitse, on hyvä tapa hengittää kaloreita tajuamatta sitä, koska on-the-go kaloreita voi olla tyytymätön.

Korjaus: Aikataulu vähintään 20 minuuttia syöminen ilman televisiota ja lukematta, joka myös voi olla häiritsevä. Sinun tavoitteena on keskittyä ruokaa ja maistella joka pure.

Myytti: tärkkelys ovat ruokinnassa, joten sinun tulisi rajoittaa niitä, jos haluat laihtua.

Fakta: Foods runsaasti tärkkelystä sisältyy leipä, riisi, pasta, vilja, pavut, hedelmiä ja joitakin vihanneksia. Nämä elintarvikkeet ovat myös vähän rasvaa ja kaloreita. Niistä tulee runsaasti rasvaa ja korkea-kalori, kun lisäät voita, smetanaa tai majoneesia, WIN sanoo.

Korjaus: Ravitsemusohjaukseen ihmisiä suosittelee, että sinulla on kolme 10 annosta leipää, muroja, riisiä ja pastaa joka päivä, vaikka yrität laihduttaa. Yritä valita täysjyvätuotteita ja katsella Annoskoko: yksi annos on 1 leivälle, 1 unssi ready-to-eat viljan tai puoli kupillista pastaa, riisiä tai keitettyjä vilja, WIN sanoo.

Myytti: ruokavaliot perustuvat tietyn elintarvikkeen polttaa rasvaa, auttaa painonpudotuksessa.

Fakta: Ei elintarvikkeita "polttaa" rasvaa, WIN sanoo. Elintarvikkeita, jotka sisältävät kofeiinia voi nopeuttaa aineenvaihduntaa, mutta ne eivät tee sinusta laihtua.

Korjaus: To laihtua, sinun täytyy vähentää määrä kaloreita syöt ja lisätä liikuntaa päivittäistä toimintaa.