Nipala

Synnynnäinen sydänvika

Mikä on synnynnäinen sydänvika?

Kun sydän-tai verisuonten lähellä sydäntä eivät kehity normaalisti ennen syntymää, sairaus nimeltä synnynnäinen sydänvika tapahtuu (synnynnäinen tarkoittaa "synnynnäinen" tai "olemassa syntymästä").

Synnynnäinen sydänvika esiintyy noin kahdeksan jokaisen 1000 vauvoilla. Yli miljoona aikuista Yhdysvalloissa on synnynnäinen sydänvika. Monet nuoret, joilla on synnynnäinen sydänvika elävät aikuisikään nyt.

Useimmissa tapauksissa syy on tuntematon. Joskus virusinfektio tai perinnöllinen aiheuttaa taudin. Jotkut synnynnäinen sydänvika ovat seurausta liian paljon alkoholia tai huumeiden käyttö raskauden aikana.

Useimmat sydänviat joko aiheuttaa poikkeavat veren virtausta sydämen läpi tai tukkia verenkiertoa sydämen tai alusten (esteitä kutsutaan ahtaumat ja voi esiintyä sydämen venttiilit, valtimoiden tai laskimoiden).

Harvoin, viat ovat ne, joissa:

 • Oikealle tai vasemmalle puolella sydän on epätäydellisesti muodostuu ja on nimeltään hypoplastic sydän.

 • Vain yksi kammio on läsnä.

 • Sekä keuhkovaltimon ja aortan aiheudu samasta kammiosta.

 • Keuhkovaltimon ja aortan syntyvät "väärä" kammiot.

Tyypit synnynnäinen sydänvika

On monia sairauksia sydämen, jotka vaativat potilaiden hoitoa lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö. Alla on lueteltu joitakin tauteja, josta meillä on tarjonnut lyhyen katsauksen.

Obstruktiivinen vikoja:

 • Aortan ahtauma (AS). Tässä taudissa aorttaläpän välillä vasemman kammion ja aortan ei muodosta kunnolla ja on kaventunut, mikä vaikeuttaa sydän pumppaa verta elimistöön. Normaali venttiili on kolme lehtisiä tai ulokkeet, mutta ahtautunut venttiili voi olla vain yksi sakara (unicuspid) tai kaksi ulokkeet (bicuspid).

  Joillakin lapsilla, rintakipu, epätavallinen väsyttävää, huimausta tai pyörtymistä saattaa esiintyä. Muuten, useimmat lapset aortan ahtauma ei ole mitään oireita. Mutta jopa lievä ahtauma voi pahentaa ajan myötä, ja leikkaus voi olla tarpeen korjata tukos tai venttiilin ehkä korvata keinotekoinen.

 • Keuhkojen ahtauma (PS). Keuhkojen tai Keuhkovaltimoläpän, venttiili, joka sijaitsee oikean kammion ja keuhkovaltimon, avautuu sallimaan veren virtauksen oikean kammion keuhkoihin. Kun viallinen keuhkojen venttiili ei avaudu kunnolla, se aiheuttaa sydän pumppaa kovemmin voittaa tukos. Yleensä tukos voidaan korjata ilmapallo valvuloplasty, vaikka joillakin potilailla, avoin sydän leikkaus voi olla tarpeen.

 • Poskihammas aorttaläpän. Tässä taudissa lapsi on syntynyt poskihammas venttiili, joka on vain kaksi läpät. (Normaali aorttaläpän on kolme läpät, jotka avautuvat ja sulkeutuvat). Jos venttiili tulee kaventunut, se on vaikeampaa veren virtausta, ja usein verta vuotaa taaksepäin. Oireet eivät yleensä kehittyy lapsuudessa, mutta usein havaitaan aikuisiässä.

 • Subaortic ahtauma. Tämä tauti viittaa kaventuminen vasemman kammion alapuolella aorttaläpän. Normaalisti veri kulkee sen mennä aortan. Kuitenkin subaortic ahtauma rajoittaa veren virtausta ulos vasemman kammion, mikä johtaa usein lisääntynyt työmäärä vasemman kammion. Subaortic ahtauma voi olla synnynnäinen tai aiheuttama muoto kardiomyopatia.

 • Koarktaatio (coarct). Tässä sairaudessa, aortta on kaventunut tai ahdas, estäen veren virtausta alaosaan kehon ja lisää verenpainetta yläpuolella ahdistus. Yleensä ei ole oireita syntyessään, mutta ne voivat kehittää jo ensimmäisen viikon syntymän jälkeen. Jos vakavia oireita korkea verenpaine ja kongestiivinen sydämen vajaatoiminta kehittyy, leikkaus voidaan harkita.

Väliseinäaukkoja

Jotkut synnynnäinen sydänvika, että veri pääsee virtaamaan oikean ja vasemman sydämen kammiot, koska lapsi on syntynyt aukko väliseinän seinä, joka erottaa oikealla ja vasemmalla puolella sydämen.

 • Eteisväliseinävian (ASD). Tässä taudissa on epänormaalin aukon kahden yläkammiot sydän - oikea ja vasen Atria - aiheuttaa epänormaali veren virtausta sydämeen. Lasten kanssa ASD on muutamia oireita. Tilinpäätöstiedot eteisen vika avoimen sydänleikkauksen lapsuudessa voi usein estää vakavia ongelmia myöhemmin elämässä.

 • Ebstein anomalia. Tässä vika, on siirtymä alaspäin, että kolmiliuskaläpälleen (sijaitsee ylä-ja ala-kammiot oikealla puolella sydän) oikeaan pohjaan sydämen kammion (tai oikean kammion). Se liittyy yleensä eteisväliseinävian.

 • Kammion (VSD). Tässä sairaudessa, reikä välillä tapahtuu kaksi alempaa kamaria sydämen. Tämän vuoksi reikä, verta vasemmasta kammiosta virtaa takaisin oikeaan kammioon, koska korkeamman paineen vasemmasta kammiosta. Tämä aiheuttaa ylimääräinen tilavuus verta pumpataan keuhkoihin oikean kammion, joka voi aiheuttaa ruuhkia keuhkoihin.

Sinertävät vikoja

Sinertävät viat ovat vikoja, joissa veri pumpataan kehon sisältää vähemmän kuin normaaleja määriä happea, jolloin sairaus nimeltä syanoosi. Se aiheuttaa sinerrys iholla. Pikkulapset ja syanoosi ovat usein kutsutaan "blue vauvoja."

 • Tetralogia fallot. Tämä tauti on ominaista neljä vikoja, mukaan lukien seuraavat:

  • Epänormaalin aukon tai kammion väliseinän vika, joka mahdollistaa veren kulkea oikeaan kammioon ja vasemman kammion ilman läpi keuhkojen

  • Kapenee (ahtauma) tai hieman sen alapuolella keuhkojen venttiili, joka osittain estää verenkiertoa oikealla puolella sydämestä keuhkoihin

  • Oikean kammion on enemmän lihaksikas kuin normaalisti

  • Aortta sijaitsee suoraan yli kammion väliseinän vika


  Fallot'n tetralogia on yleisin vika aiheuttaa syanoosi henkilöä yli 2-vuotiaille lapsille. Useimmat lapset Fallotin tetralogia on avosydänleikkaus ennen kouluikäisten sulkea kammion väliseinän vika ja poista tukkivan lihas. Elinikäinen lääketieteellistä seurantaa tarvitaan.

 • Tricuspid atresia. Tässä taudissa ei ole kolmiliuskaläpälleen, siis, ei verta virtaa oikeaan eteiseen ja oikeaan kammioon. Tricuspid atresia vika on ominaista seuraavat:

  • Pieni oikean kammion

  • Suuri vasemman kammion

  • Vähentynyt verenkierto

  • Sinerrys


  Kirurginen Vaihtokulkutie menettely on usein välttämätöntä lisätä veren virtausta keuhkoihin.

 • Osaksi kansallista suurta valtimoiden. Tässä embryologic vika, asennot keuhkovaltimon ja aortan ovat päinvastaiset, näin:

  • Aortta peräisin oikeaan kammioon, joten useimmat palaava veri sydämeen kehosta pumpataan takaisin ulos ensin menee keuhkoihin.

  • Keuhkovaltimon peräisin vasemman kammion siten, että suurin osa verestä palaavat keuhkoista menee takaisin keuhkoihin uudelleen.


  Välitöntä lääkärin hoitoa on tarpeen korjata tämän taudin.

Muut viat:

 • Hypoplastic sydämen vasemman oireyhtymä (HLHS). Tässä taudissa vasemmalla puolella sydän on alikehittynyt, kuten aortta, aorttaläpän, vasemman kammion ja mitraaliläpän. Veren saavuttaa aortan kautta avoin valtimotiehyt, ja jos tämä tiehyt sulkeutuu, koska on normaalia, vauva kuolee. Vauva näyttää usein normaaleja syntyessään, mutta tauti tulee havaittavissa muutaman päivän sisällä syntymästä, kun tiehyt sulkeutuu. Vauvojen tämä oireyhtymä tullut ashen (harmaa), ovat vähentyneet tai poissa pulssien jaloissa, sinulla on hengitysvaikeuksia, ja eivät pysty ruokkimaan. Hoito voi olla monimutkainen leikkaus tai sydämensiirto.

 • Avoin valtimotiehyt (PDA). Tämä vika, joka yleensä tapahtuu sikiöaikana, oikosulkuja normaali keuhkojen verisuoniston ja mahdollistaa veren sekoittaa välillä keuhkovaltimon ja aortan. Ennen synnytystä, on avoinna käytävällä välillä kaksi verisuonia, mikä sulkee pian syntymän jälkeen. Kun se ei sulkeudu, hieman verta palaa keuhkoihin. Avoin valtimotiehyt nähdään usein keskosille.

Joka kohtelee synnynnäinen sydänvika?

Vauvojen synnynnäisiä sydänongelmia seuraa asiantuntijat kutsutaan lapsipotilailla kardiologeille. Nämä lääkärit diagnosoida sydänvika ja auttaa hallitsemaan lasten terveyttä ennen ja jälkeen kirurgisten korjaus sydänvaivoja. Asiantuntijoita, jotka korjaamaan sydämen ongelmia leikkaussalissa tunnetaan lapsipotilaiden sydän-tai sydän-kirurgeja.

Uusi subspecialty kardiologian on nousemassa aikuisten määrä, joilla on synnynnäinen sydänvika (sepelvaltimotauti) on nyt suurempi kuin määrä syntyneiden vauvojen sepelvaltimotauti, seurauksena kehitys diagnoosimenettelyistä interventioita on tehty vuodesta 1945.

Saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi mahdollisimman korkea hyvinvointi, on välttämätöntä, että ne henkilöt syntyessään sepelvaltimotauti, jotka ovat saavuttaneet aikuisuuden siirtymistä sopiva tyyppi sydämen hoitoa. Millaista hoitoa tarvitaan perustuu tyyppinen sepelvaltimotaudin henkilö on. Ne henkilöt yksinkertaisia ​​sepelvaltimotauti voidaan yleensä huolehtimassa yhteisön aikuisen kardiologi. Ne, joilla on monimutkaisempi tyyppisiä sepelvaltimotautien on hoidettavana keskus, joka on erikoistunut aikuisten sepelvaltimotaudin.

Aikuisille, joilla oli sepelvaltimotauti, ohjaus on välttämätöntä suunniteltaessa keskeisiä elämän kysymyksiä, kuten college, ura, työ-, vakuutus, toiminta, elämäntapa, perintö, perhesuunnittelu, raskauden, pitkäaikaiseen hoitoon, vammaisuuteen, ja loppuun. Tietämys erityinen synnynnäinen kuullut sairaudet ja odotukset pitkän aikavälin tuloksia ja mahdolliset komplikaatiot ja riskit on tarkistettava osana onnistunutta siirtymistä lapsitutkimuksissa huolellisesti aikuinen hoito. Vanhempien tulisi auttaa siirtää vastuun tästä tiedon ja vastuullisuutta jatkuvaa hoitoa heidän nuorten aikuisten lasten auttaa varmistamaan siirtymisen aikuisten erikoisuus hoito ja optimoida terveydentilaa nuori aikuinen, joilla oli sepelvaltimotauti.