Nipala

Mahalaukun sitominen leikkaus teens

Mahalaukun sitominen on eräänlainen Laihdutusleikkaus. Sitä käytetään kohdella ihmisiä, joilla on vaikea lihavuus, joilla on vaikeuksia laihdutus ruokavalion tai liikunnan avulla.

Menettely yleiskatsaus

Mahalaukun sitominen liittyy laittamalla pieni, braceletlike puolin alueen yläosassa vatsassa, lähellä jossa ruokatorven johtaa siihen. Bändi vähentää että osa vatsan suunnilleen koko golfpallon. Tämä puolestaan ​​vähentää määrä, että henkilö voi syödä. Lääkäri voi valvoa koko aukon puhaltamalla tai tyhjentämiseksi ilmapallo, joka on läsnä sisällä bändi.

Painonlasku kirurgia ja teini-ikäiset

Joidenkin tutkimusten mukaan bariatric tai painonlasku kirurgia äärimmäisen lihavia teini voi parantaa sekä niiden painon ja heidän terveyttään. Menettää huomattavan määrän paino, teini voi välttää lihavuuteen liittyvät komplikaatiot, kuten tyypin 2 diabetes, uniapnea, korkea verenpaine ja sydänsairauksia. Leikkauksen jälkeen teini voi myös paeta kiusaamista, kiusanteko ja sosiaalinen eristyneisyys, että jotkut ylipainoisille nuorille kokea.

Asiantuntijat ovat epävarmoja, mutta noin pitkän aikavälin seurauksia teini kehittää kehon. Painonlasku leikkaus voi heikentää teinien esimerkiksi luiden. Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että nuoret, jotka tehtiin painonlasku kirurgia kokenut keskimääräinen tappio oli 7,4 prosenttia niiden luumassan. Koska teini-iässä merkitse huippu luuston kehitys, tutkijat kehottavat, että nuoret seurattava tarkasti leikkauksen jälkeen.

Kuten kaikki toiminnot, painonlasku kirurgia liittyy myös joitakin riskejä, kuten tyrä, infektio, sisäinen verenvuoto, veritulppa, ja kuolema. Teini voi olla myös tehdä pysyviä muutoksia hänen elämäntapa, kuten syöminen vain pieniä annoksia ja ottaa päivittäin vitamiineja ja kivennäisaineita-vaiheita, että impulsiivinen teini-ikäiset eivät voi olla taipuvainen tekemään.

Kun syöminen, pieni pussi yläosassa vatsa täyttyy nopeasti. Tämän seurauksena teidän teini tuntuu täysin syömisen jälkeen pieni määrä ruokaa. Pussi tyhjenee sen jälkeen hitaasti pohjaan osa mahassa. Kun mahalaukun bändi on paikallaan, syövät enemmän kuin pussi voi käsitellä voi johtaa oksentelua ja muita ongelmia. Lapsesi saattaa myös kokea ongelmia, jos mahalaukun bändi heikentää tai luiskahtaa pois paikaltaan.

Näistä syistä, lääkärit yleensä neuvoo leikkausta vain, jos teini on yrittänyt laihduttaa ainakin kuusi kuukautta ilman menestystä ja on muita terveyteen liittyviä ongelmia lihavuuden, kuten tyypin 2 diabetes. Koska tietoa pitkän aikavälin tutkimuksia ei vielä ole, New England Journal of Medicine suosittaa, että näitä leikkauksia teens suhtautua varoen ja käytetään vain niille, jotka ovat "sairaalloisen lihavia"-niille, joilla on painoindeksi (BMI) vähintään 40 kanssa yhdessä lääketieteen sairauksia, tai BMI 50 tai enemmän.

Muut kriteerit lapsesi tulee täyttää:

 • Teini olisi päässeet fyysistä kypsyyttä.

 • Teini pitäisi näyttää todisteita henkistä ja emotionaalista kypsyyttä.

 • Teini pitäisi olla kannustava perhe ja ole hoitamaton syömishäiriö tai psykiatrinen sairaus.

 • Painonlasku menettelyä olisi suoritettava ainoastaan ​​Laihdutusleikkaus keskustan riittävä henkilöstö.

Ennen menettelyn:

 • Mahalaukun ryhmittelyä menettely on suuria elämän muutoksia, että potilaiden on otettava vakavasti. Teini todennäköisesti pyydetään ottamaan luokat, jotka selittää, mitä on mukana menettelyssä ja mitä elämä on kuin toimenpiteen jälkeen, erityisesti koska se liittyy ruokavalioon.

 • Lapsesi täytyy myös olla ultraäänitutkimuksia, verikokeita ja muita testejä, joilla varmistetaan, että hän on terve niin leikkausta.

 • Teini tarvitsee nähdä mielenterveys neuvonantaja varmistaa, hän on henkisesti valmis leikkaukseen.

 • Teens on myös oltava täydellinen fyysinen tentti.

 • Lääkäri voi pyytää teini lopettamaan tiettyjen lääkkeiden viikolla vievät leikkausta.

 • Varmista, että teini ei syö tai juo mitään keskiyöstä alkaen iltana ennen leikkausta.

Perustuu teidän teini lääketieteen tauti, lääkärisi voi pyytää muita erityisiä valmisteluja.

Menettelyn aikana

Mahalaukun sitominen leikkaus vaatii yleensä sairaalassa noin 24 tuntia. Teini voidaan pyytää kirjautumaan sisään päivää ennen tai aamulla menettelyn. Menettelyt voivat vaihdella teidän teini erityinen sairaus ja lääkärin käytäntöjä. Yleensä mahalaukun ryhmittelyä leikkaus seuraa tätä prosessia:

 • Teini saa nukutuksessa ennen leikkausta, ja hän on täysin unessa menettelyn aikana.

 • Kirurgi, että mielellään viisi pientä leikkauksia vatsan.

 • Näiden pieniä haavoja, kirurgi asettaa tarvittavat välineet suorittaa leikkaus, kuten pieni kamera, jonka avulla kirurgi nähdä, mitä hän tekee leikkauksen aikana.

 • Näiden työkalujen avulla, ja kamera, kirurgi asettaa pieniä, joustavia puolin yläosan vatsaan. Tämä jakaa mahasta pieni pussi yläosassa ja suurempi alaosassa.

 • Saattaa kestää 30-60 minuuttia, riippuen sen monimutkaisuus.

Kun menettely

Jälkeen mahalaukun ryhmittelyä leikkaus, se on normaalia teini tuntea kipua ja epämukavuutta. Tämä hoidetaan yleensä yleisen kipulääkkeiden. Teidän teini terveydenhuollon tiimin voi myös yrittää saada hänet ylös ja kävely auttaa toipuminen.

Päivänä leikkauksen jälkeen, teini on todennäköisesti X-ray varmistaa, että mahalaukun bändi toimii oikein. Hän voi pyytää niellä nestettä voidaan nähdä X-ray.

Syöminen on paljon erilaisia ​​leikkauksen jälkeen, ja neuvonta tehdään ennen leikkausta on tarkoitus auttaa valmistelemaan teini tähän.