Nipala

Tehokas imetys

Mikä on tehokas imetyksen?

Vauva rintaa tehokkaasti vihjeitä (osoittaa valmius) ja syöttöjä, on hyvä ruokinta asema, lukot-on (yhdistyy) syvästi rinta ja siirtyy maidon eteenpäin rinta ja hänen tai hänen suuhunsa.

Ruokinta vihjeitä

Voit syöttää tehokkaasti, vauva on herätä ja anna hänen / hänen äitinsä tietää, että hän / hän haluaa syödä tarpeeksi usein 24 tuntia. Katso vauvaa ja aloittaa imetyksen kun näet hänet osoittaa mitään näistä ruokinta vihjeitä:

  • Selkäsauna

  • Making imee liikkeet

  • Tonkia

  • Keikkuivat päänsä patjan tai niska / hartia

  • Tuominen kädet kasvoissa tai suussa

  • Squawking

Itku on myöhäinen ruokinta cue, ja monet vauvat on vaikeuksia lukituksella kun he turhautuvat ja alkavat itkeä.

Ruokinta kannat

Se on helpompi vauvalle suorittaa salpa-on, jos hän / hän on napakasti hyvät ruokintaan. Yleisin ruokinta-asento ovat seuraavat:

  • Cradle - vauva pidetään roisto / kyynärpää alue käsivarren samalla puolella kuin rinta voidaan käyttää ruokinnassa; äiti tukee rintaa Vastakkaisella kädellä, vauvan ruumis on rullattu kohti äidin kehon joten ne ovat vatsa-to-vatsa.

  • Cross-kehto - vauvan pää tukee käsin vastapäätä rintojen käyttää ruokinnassa; äiti tukee rintaa kädellä, vauva on rullattu kohti äidin kehon vatsa-to-vatsa.

  • Jalkapallo / kytkin - vauvan pää tukee käsin samalla puolella kuin rinta voidaan käyttää ruokinnassa; vauvan ruumis on tuettu tyyny ja työntää kainalossa samalla puolella kuin rinta voidaan käyttää ruokinnassa.

  • Side-makaa käyttämällä muunnettua kehto - tässä asennossa, vauva makaa vieressä äiti äidin ja vauvan elimet vastakkain. Jos tyyny kainaloon on epämukavaa, yritä sijoittaa vauva roisto käsivarteen. Näin sinun ei todennäköisesti kaatuessa vauvan pitäisi torkahtaa. Tämä kanta pitää myös vauvan pää hyvällä kulmassa tuoda vauvan ja rintojen yhdessä, vauvan pää suurempi kuin hänen / hänen vatsa, joka voi olla avuksi vauvoille, jotka ovat todennäköisesti pulauttaa.

Kaikilla paikoilla, tuo vauva rintaa - ei rintojen vauva - istumalla tilava ja mukava tuoli tai sohva ja käyttämällä tyynyä, sohva tyyny, tai erityisiä imetyksen tyyny sylissä nostaa vauvan. Vauva on pidettävä hyvässä linjaus, jos hän / hän on imeä, niellä, ja hengittää aikana syöttöjä. Kun hyvä linjaus, sinun pitäisi pystyä piirtää suoran viivan alas vauvan kehon earlobe hip ei väliä mikä syöttöasemaan käytät. Sinun ei pitäisi pystyä näkemään vauvan käsivarren lähimpänä kehoa käytettäessä kehto tai rajat kehto pitoon.

Deep salpa-on

Voit auttaa vauvaa saavuttamaan syvä salpa, tukea rintojen alta kädellä. C-hold, peukalolla päälle ja sormia rintojen - vähintään 1 1 / 2-2 tuumaa takana nänni - antaa hyvän tuen kehto tai rajat kehto kantoja. U-hold, jossa vedät kätesi niin peukalo on toisella puolella rinta ja sormet toisaalta on muunnelma C-pitää käytetään usein, kun vauva on sijoitettu jalkapallo (kytkin) asentoon ruokintaan. Sinulla ei ehkä ole edelleen käyttää C tai U pidä jos rinnat ovat pienempiä, mutta äidit suuremmat rinnat usein säilyttää otteen koko ruokinta.

Voit auttaa vauvaa salpa on oikein, kutittaa vauvan huuleen kanssa nänni ja odottamaan häntä / häntä ammollaan. Sitten tuo vauvan ja rintojen yhteen nopealla liikkeellä. Vauvan pitäisi olla iso suupala rintojen, ja hänen / hänen leukansa ja nenä tulisi koskettaa rintaan. Vauvan huulet Särmättävän ulospäin kuten trumpetti tai kalaa huulet. Huulet ei pitäisi kuroa tai rullattu sisään Jos olit vieriä vauvan alahuuli, sinun pitäisi nähdä vauvan kielen luisto edessä alempi ikenet. Kielen pitää myös "kuppi" nänni ja areola.

Älä paina lähellä Nännipiha peukalolla ajattelu tämä auttaa vauvaa hengittämään. Tämä vetää nippa takaisin vauvan suuhun, missä sen pitäisi olla. Vauvojen nenä on suunniteltu "Smush" vastoin heidän äitinsä rintaa kuin ne syövät. Siksi nenään ovat litteitä - jotta he voivat salpa-on syvästi rintojen silti pystyä hengittämään. Jos olet huolissasi lapsesi kyvyn hengittää, vetää vauvan alavartalon lähempänä sinua tai nosta rintojen sijaan painamalla alas teidän rintojen.

Sitä kutsutaan imetystä, ei nänni-ruokinta, syystä. Jos vauvan salpa on matala - ole syvä päälle areola, hän / hän voi näyttää "roikkuu" nännin kärjestä. Kun tämä tapahtuu, vauva ei voi poistaa maidon rintojen hyvin. Tämä pienentäisi maitoa vauva juo, joten syöttöjä voi kestää yli 45 minuuttia ja vauva voi lihoa, kun hän / hän pitäisi. Myös nännejä ovat todennäköisesti tulla hyvin kipeä tai murtunut.

Kuva imetyksen, salpa-on