Nipala

Puutuminen

Mikä on puutumista?

Tunnottomuus on epänormaali sairaus, jossa henkilö kokee pistelyä tai tunnottomuutta. Tunnottomuutta voi esiintyä missä tahansa kehon, mutta se on useimmiten tuntuu raajojen, kuten käsien, jalkojen, sormien ja varpaiden.

Puutuminen yleensä syntyy puutteesta verenkierron alueella tai hermovaurioita. Puutuminen voi aiheuttaa myös infektio, tulehdus, trauma ja muut epänormaalit prosessit. Useimmat puutuminen eivät johdu hengenvaarallisia sairauksia, mutta se ei ilmene aivohalvauksen ja kasvaimia.

Puutuminen liittyy usein tai edeltää kipua kuten pistely-ja-neuloja, pistely tai polttavaa tunnetta kutsutaan paresthesias. Ottaa huomioon, tunnottomuus on menetyksen tunne, halvaus liittyy liikkeen menetys, tai ilman menetyksen tunne.

Riippuen aiheuttaa, puutuminen voi kadota nopeasti, kuten tunnottomuutta käteen ja käsivarteen nukkumassa käsivarteen että kuihtuu, kun siirrät käsivarsi ympärillä. Krooninen tunnottomuus jaloissa tai käsivarsissa pitkän ajan kuluessa osoittaa yleensä jonkin verran hermovaurion, kuten että koska diabetes tai multippeliskleroosi. Krooninen tunnottomuus sormet voi johtua hermo puristuksiin, kuten on asianlaita rannekanavaoireyhtymän.

Koska tunnottomuus voi olla oire taustalla sairaus, häiriö tai sairaus, sinun pitäisi keskustella teidän lääkäri kaikista epätavallisista tuntemuksia, jotka kestävät enemmän kuin muutaman minuutin.

Jos sinulla esiintyy tunnottomuutta menetys virtsarakon tai suolen valvontaa, halvaus, sekavuus, heikkous raajoissa tai puheen puuroutuminen, hakeudu välittömästi lääkäriin hätätilanteessa laitokseen.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä puutumista?

Tunnottomuus voidaan myös kuvata kihelmöinti ja tunnottomuus kun istuu samassa asennossa pitkän aikaa voi johtaa nastat-ja-neuloja tunne. Puutuminen esiintyy useimmiten kädet, jalat, kädet ja jalat, mutta voi tapahtua missä tahansa kehon. Saatat kokea muita oireita sekä puutumista. Mitään oireita huomaat ilmennyt puutumista voi auttaa lääkäri tekee diagnoosin.... Lue lisää tunnottomuus oireita

SYYT

Mikä aiheuttaa puutumista?

Tunnottomuus voi olla oire monenlaisia ​​sairauksia, häiriöitä tai sairauksia, jotka joko rajoittavat veren virtausta tai aiheuttaa vahinkoa hermoja.... Lue lisää puutuminen syitä

Lisää artikkeleita