Nipala

Verenvuoto jälkeen seksiä

Mikä on verenvuoto jälkeen seksiä?

Verenvuoto jälkeen sukupuoli on sairaus, jossa on kaikenlaista valoa vakava verenvuoto emättimestä jälkeen emätinyhdyntää. Verenvuoto jälkeen sukupuoli, joka tunnetaan myös nimellä verenvuoto yhdynnän jälkeen, voi johtua erilaisia ​​sairauksia tai sairauksia, jotka ovat:

  • Epänormaali kasvaimet (kuten polyypit tai kohdun) kohdunkaula tai kohtu

  • Epänormaali kohdunkaulan soluissa (mahdollisesti syövän solut)

  • Infektio tai tulehdus emättimessä, kohtu tai kohdunkaula

  • Maligniteetti (syöpä)

  • Trauman emättimen tai kohdunkaulan

Verenvuoto jälkeen seksiä ei ole normaalia. Kuitenkin monet syitä verenvuodon jälkeen seksiä, kuten emättimen kuivuutta ja kohdunkaulan dysplasia, ovat hyvin hoidettavissa, jos nopeasti diagnosoitu ja hoidettu. Verenvuodon hoidossa jälkeen seksiä vaihtelee ja on räätälöity yksittäisen tapauksen perimmäinen syy, oireiden vaikeusasteen, ja mahdollisesti olevista komplikaatioita.

Joskus verinen virtsa, mikä johtuu verenvuoto virtsateiden tai veriset ulosteet, mikä johtuu verenvuotoa ruoansulatuskanavassa, voidaan sekoittaa emättimen verenvuotoa seksin jälkeen. Selittämätön verenvuoto tulisi arvioida terveydenhuollon ammattihenkilö.

Jotkin verenvuodon jälkeen seksiä voi johtua vakavia, jopa hengenvaarallisia, sairaudet, kuten kohdunkaulan syöpää tai sukupuolitaudit ( sukupuolitaudeilta ). Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on verenvuotoa jälkeen seksiä, vaikka se on kevyt tiputtelua. Varhainen diagnoosi ja hoito verenvuodon jälkeen seksiä vähentää vakavia komplikaatioita, kuten hedelmättömyys ja metastatic kohtusyöpä.

Oire

Mitä muita oireita voi esiintyä verenvuotoa seksin jälkeen?

Verenvuoto yhdynnän jälkeen voi esiintyä muita oireita riippuen perussairauden, häiriö tai sairaus. Esimerkiksi verenvuoto jälkeen sukupuolen takia emättimen kuivuutta voi esiintyä muita oireita vaihdevuodet, kuten mielialan vaihtelut ja kuukautisten loppuminen.... Lue lisää verenvuotoa seksin jälkeen oireet

SYYT

Mikä aiheuttaa verenvuoto jälkeen seksiä?

Verenvuoto jälkeen seksiä, vaikka se koostuu valoa tiputtelua, ei ole normaalia. Verenvuoto yhdynnän jälkeen voi johtua suhteellisen pieni sairaus, kuten emättimen kuivuus, mutta se voi johtua myös vakavia tai hengenvaarallisia sairauksia, kuten kohdunkaulan syöpää tai lantion tulehduksellinen sairaus.... Lue lisää verenvuodon jälkeen seksiä syitä

Lisää artikkeleita

Suosituin

Sinun terveytesi

Sinun terveytesi

Ihmiset, jotka ovat aktiivisesti mukana niiden sairaanhoidon ovat terveempiä ja elävät pidempään.