Nipala

Diabetes ja erektiohäiriö

Diabetes ja seksuaalista läheisyyttä

Seksuaalista läheisyyttä on tärkeä osa elämää. Diabeetikoille, se on syytä kiinnittää huomiota kysymyksiin, jotka koskevat heidän seksuaaliterveydestä. Lue lisää kuinka diabetes vaikuttaa seksuaalisuuteen ›

Diabetes tuplaa riskin Erektiohäiriö

Diabetesta sairastavat miehet ovat kaksi kertaa todennäköisemmin kokea erektiohäiriön miehet ilman sairautta, mikä diabetes yksi yleisimpiä syitä erektiohäiriön. Diabeetikkomiehillä myös kohdata tämän ongelman nuorempiin miehiin verrattuna väestössä. Molemmat muodot diabetes lisäävät riskiä, ​​vaikka eläinten tutkimus tarjoaa varhain vihjeitä, että polku Erektiohäiriöt voivat vaihdella riippuen siitä, onko mies on tyypin 1 tai tyypin 2 diabetes. Jos tämä osoittautuu totta ihmisillä tehdyissä kokeissa, se voisi olla askel kohti parempaa räätälöityjä hoitoja.

Miehillä, joilla on diabetes, erektiohäiriö kehittyy yleensä vähitellen aikana kuukausia tai vuosia. Aluksi erektio voi olla yhtä jäykkä kuin se kerran oli tai ehkä ei voi jatkua. Joskus erektiohäiriö on ensimmäinen merkki siitä, että mies on diabetes.

Lääkkeitä suun erektiohäiriöiden

Reseptillä lääkkeitä suun kautta ovat usein erittäin onnistunut hoitoon Erektiohäiriöt. Mutta miehet tiettyjä terveysongelmia tai jotka käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä ei tulisi käyttää niitä. Ja kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko suun erektiohäiriöiden lääkitys on oikea sinulle, ja riskit ja hyödyt lääkitys.

Mitä lääkkeitä ovat oikea sinulle? ›