Nipala

Huumeet ja lisäravinteet

Selaa:

Huumeet ja hoitoja

Loratadiini allergiat

Loratadiini (LOR AT Deen) on antihistamiini. Se auttaa lievittämään aivastelu, nenän vuotaminen ja kutina, vetiset silmät. Tätä lääkettä käytetään hoitoon oireiden sisä-ja ulkokäyttöön allergiat. Sitä käytetään myös hoitoon kutiava ihottuma ja nokkosihottuma.

Generic: Loratadine tablettimuoto, Allergia Loratadiini 10mg Tabletti, Allergia Relief 10mg Tabletti, Claritin 10mg Tabletti, Claritin... Enemmän

Kuinka käyttää Allergialääkkeet viisaasti

Adrenaliini: Emergency hoito vakavia allergisia reaktioita

Metoprololi verenpainetauti

Metoprololi (minulle TOE proe lole) on beetasalpaaja. Beetasalpaajat vähentävät kuormittaa sydäntä ja auttaa sitä voittamaan enemmän säännöllisesti. Tätä lääkettä käytetään korkean verenpaineen hoitoon ja estämään rintakipu. Sitä käytetään myös sydänkohtauksen jälkeen.

Generic: metoprololisuksinaatti tablettimuoto, laajennettu release, metoprololisukkinaatti 100mg Extended-tabletit, Metoprolol... Enemmän

Verenpaine Lääkehoito

Kun verenpaine lääkitystä

Reseptilääke turvallisuus

Farmaseutit tehdä paljon enemmän kuin laskea tabletit ja kaada nesteitä. Niiden päätehtävänä on keskittyä lääkkeitä otat ja ne vaikuttavat sinuun.

Liittoutua kanssa apteekista

Lääkitys Ehdot You Need to Know

Learning hallita useita Lääkehoito

Seuranta Lääkehoito

Täydentävän / vaihtoehtoisen lääketieteen

Lääkärit suosittelevat usein, tai potilaat voivat pyytää, ei-perinteisiä hoitoja täydentää tai täydentää hoitosuunnitelman.

Lääkehoito skitsofrenian

Kun huolto lääkitys oireiden ja uusiutumisen estämiseksi on tärkeää ihmisille, jotka elävät häiritsevä skitsofrenian oireita.

Mitä odottaa psykoosilääkkeitä

Skitsofrenia Hoito Perustiedot

Pitkävaikutteinen (Depot) ruiskeet

Psoriaasin hoitoon tietoa

Kortikosteroidit ovat joitakin vanhimmista ja tehokkaita hoitoja ihosairauksia. Kalsipotrieeni, livalmisteina D-vitamiini toimii parhaiten psoriasis kehon mutta ei kasvoja tai sukuelimiin. Vitamiini tai retinoideja, geeli ja kerma Lomaketta voi käyttää yksin tai steroidi.

Voiteet, geelit ja voiteet

Valohoito Psoriasis Merkit

D-vitamiinin puutos

Hoitamaton D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, kuten luunmurtumien ja luuston epämuodostumia. D-vitamiinin puutos on myös yhdistetty erilaisia ​​vakavia sairauksia. Lisää

Oireita D-vitamiinin puutos

Syitä D-vitamiinin puutos

Hoito D-vitamiinin puutos

Säästä rahaa geneerisiä lääkkeitä

Reseptilääkkeet ovat yksi nopeimmin kasvavia alueita Yhdysvaltojen terveydenhuollon menoja. Siirtyminen geneerisiä lääkkeitä voi auttaa alentamaan kustannuksia.

Generic Drug Facts

Geneerisetlääkkeet täyttävät korkeat FDA-standardien

Geneerisiä lääkkeitä alentaa kolesterolia

Geneeristen lääkkeiden hoitoon kuumia aaltoja