Nipala

Erektiohäiriö ja yksi mies

Lisäksi psykologisia ja lääketieteellisiä kysymyksiä joutuvat kaikki miesten erektiohäiriöiden, miehet ilman pitkäaikaisia ​​kumppaneita, jotka haluavat olla seksuaalisesti aktiivinen pää oma joukko kysymyksiä ja huolenaiheita.

Jos olet tässä tilanteessa, saatat ihmetellä, kuinka paljon kerrottavaa uusi seksuaalinen kumppani. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Se riippuu siitä, kuinka paljon olet mukava paljastava ja jossain määrin, joihin terapiassa käytät. Esimerkiksi, jos olet ottaen pilleri, sinun ei tarvitse paljastaa niin paljon kuin haluat, jos käytät jotain muita hoitoja.

Jos hoito onnistuu, ehkä ei tarvitse sanoa mitään sinun erektiohäiriö, vaikka voit kehittää parisuhteessa jonkun kanssa. Mutta jos ongelma toistuu säännöllisesti, saatat haluta keskustella siitä kumppanin kanssa. Paras aika tehdä tämä ei yleensä ole silloin, kun seksuaalista läheisyyttä on aktiivisesti käynnissä, vaan pikemminkin aikana rauhallinen, yksityinen, kun sinulla on tunne sovussa keskenään.

Kerro kumppani about your tautia ja mitä tiedät sen syitä. Keskustele hoitomuotoihin, jos sellaisia ​​käytät. Vastata kaikkiin kysymyksiin kumppani on, ja kun aika seksuaalisen intimiteetin syntyy, ota se hitaasti. Saatat huomata, että ottaa keskusteltu aihe parantaa seksuaalista kokemusta.