Nipala

Luoda parempi seksielämä

Seksi on osa elämää, joka on täynnä paradokseja. Hiontaa vaatteita voi tehdä vahvin meistä tuntuu erittäin haavoittuvia. Ajan seksiä jopa kaikkein rakastava kumppani voi tulla syvästi tuttuja - ja kyllä, ho-hum - ja silti siellä on yleensä runsaasti tuntemattomille vesille tutkia. Aivan kuten yllättävää, hoitoon erektiohäiriöt voivat Taitat kannet muita ongelmia, jotka ovat menneet huomaamatta, kunnes nyt, kuten vaikeudet kiihottumisen tai kumppanin liputus seksuaalivietti tai fyysistä epämukavuutta seksin aikana. Ja paini erektiohäiriöiden voi kuitata sykli emotionaalisia kysymyksiä ja suhde ongelmia, jotka on ratkaistava samoin, ennen seksiä voi ottaa käännettä parempaan.

Ei ole väliä mitä pidät tai valitella noin seksielämä, on todennäköistä, sinun ja kumppanisi voisi ryhtyä toimiin sen parantamiseksi. Tässä hengessä tarjoamme tämä erityinen osa. Vihjeet voivat auttaa sinua saamaan ja antaa enemmän seksuaalista nautintoa. Ja se on totta, onko olet tekemisissä erektiohäiriö tai ei.

Talking parisi

Monet parit vaikea puhua seksistä jopa paras olosuhteissa. Kun seksuaalinen ongelmia ilmenee, tunteet satuttaa, häpeää, syyllisyyttä ja katkeruutta voi pysäyttää keskustelun kokonaan. Koska hyvä viestintä on kulmakivi terve suhde perustamisesta vuoropuhelu on ensimmäinen askel paitsi parempaa sukupuolielämää, mutta myös lähempänä tunneside. Tässä muutamia vinkkejä lähestyä tätä arka aihe.

Löydä oikea aika puhua. On olemassa kahdenlaisia ​​seksuaalisen keskustelut: itse olet makuuhuoneessa ja itse olet muualla. Se on täysin aiheellista kertoa kumppani, mikä tuntuu hyvältä keskellä rakastelu, mutta se on parasta odottaa, kunnes olet enemmän vapaa-asennon keskustelemaan suuremmat kysymykset, kuten erektiohäiriöt, ristiriitaiset seksuaalinen halu, tai orgasmi ongelmia.

Vältä kritisoi. Couch ehdotuksia myönteiseen sävyyn, kuten "Minä todella rakastan sitä, kun kosketat hiuksiani kevyesti niin", eikä keskitytä negatiivit. Lähestymistapa seksuaalinen kysymys ongelma on ratkaistava mieluummin kuin harjoitus osoitetaan syyttää.

Uskoutua kumppanisi muutoksia elimistössä. Jos et enää saa erektiota pelkästään ajatellut seksiä, opettaa kumppanisi kuinka koskettaa sinua eikä anna hänen ajatella hän ei ole riittävän houkuttelevia herättää sinua enää. Kannusta kumppani puhua avoimesti huolia hän voi olla. Esimerkiksi nainen menee läpi vaihdevuodet voi todeta, että emättimen kuivuus on ongelma tai että kuumia aaltoja pitävät hänet yöllä, sapping hänen energiansa. Se on paljon parempi teille molemmille tietää, mitä todella tapahtuu pikemminkin kuin tulkita fyysisiä muutoksia kuin kiinnostuksen puutteesta.

Ole rehellinen. Yhtä haastavaa kuin se on puhua mitään seksuaalista ongelma, vaikeustaso skyrockets kun kysymys on haudattu vuosien valheita, satuttaa, ja katkeruutta.

Eivät ole sama asia rakastunut seksuaalista suorituskykyä. Luo ilmapiiri huolehtiva ja hellyyttä. Älä syytä itseäsi tai kumppanin seksuaalista vaikeuksia. Keskittyä sen sijaan ylläpitää emotionaalista ja fyysistä läheisyyttä teidän suhteeseen.