Nipala

Lentää läpi lentokentän turvatarkastuksissa kanssa uuden yhteisen

Kun olet toipunut tekonivelleikkauksen, saatat olla valmis rentouttavaa lomaa. Mutta tietyt yhteisten implantit voi kuitata lentokentän turvallisuus hälytykset. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää, jotta matkasi turvatarkastuksen läpi tasainen.

Odottaa turvatarkastusta havaita implantit. Eräässä tutkimuksessa noin puolet 53 potilasta, jotka olivat lentäneet koska heillä oli tekonivelleikkauksen enemmän kuin vuotta aiemmin sanonut, että implantit olivat lähti lentokenttien turvallisuutta metallinpaljastimet. Kun implantit havaittiin, matkustajat kokivat muita turvatarkastuksia, mutta vain harvat pyydettiin toimittamaan todisteita niiden leikkausta.

Neuvo turvapäälliköt oman implantti. Kerro turvapäälliköihin about your tekonivelleikkaukseen kun lähestyt turva-alueelle. Kerro heille, missä implantti sijaitsee. Turvapäällikön tarjoaa sinulle yksityinen seulonta voi sisältyä seulonnan käsin sauva ja Pat alas tarkastus. Sinun ei tarvitse näyttää leikkausarpi tai poistaa mitä tahansa vaatteita, mutta rohkeasti kysyä seulottava yksityisellä alueella.

Carry tekonivelleikkaukseen tunnus. Vaikka harvat ihmiset ovat pyytäneet todisteita niiden leikkaus, sinun ortopedi voi tarjota kortin, joka vahvistaa sinulla on tekonivel. Nämä kortit haltijan määrittämistä kortin olevan tekonivelleikkaukseen. He toteavat myös, että implantti voi aktivoida metalli-havaitsemislaitteet. Pidä tekonivelleikkaus mukanasi kun matkustat jos joudut esittämään todiste implantti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolia lentokentän turvatarkastuksissa, soita Transportation Security Administration at 866-289-9673 tai käydä www.tsa.gov / matkailijoille.