Nipala

Kuinka kauan minun pitäisi ottaa minun masennuslääkkeitä?

Kysymys:

Kuinka kauan henkilö ottaa masennuslääkkeitä masennuksen pysyä lääkettä?

Vastaus:

Jos masennuslääke masennuksen hoitoon on onnistunut, sinun pitäisi luultavasti jatkat sen kuudesta yhdeksäksi kuukaudeksi. Miksi jatkaa? Taudin uusiutumisen riski on suurin ensimmäisten kuukausien kuluttua masennustila.

Tämä neuvo ei koske kaikkia masennuslääkkeitä. Jotkut ihmiset ovat erityisen alttiita uusiutumisen. Ne voivat olla parempi ottaa lääkkeensä loputtomiin.

Ihmiset, joilla on ollut krooninen ongelmia matala mieliala kuuluvat tähän ryhmään. Haluaisin myös henkilöitä, joilla on ollut enemmän kuin yksi episodi merkittävä masennus. Tai ihmisiä muiden lääketieteellisiä tai psykiatrisia häiriöitä.

Relapse on ongelma pari syistä. Ensinnäkin masennusoireet ovat ahdistavia ja epämiellyttäviä. Ja jos masennus ei toistu, se voi olla vaikeampi hoitaa seuraavan kerran. Joten, haluat vähentää mahdollisuuksia ottaa masennus tulla takaisin.

Toisin sanoen ihmiset, joilla on enemmän pahenemisvaiheita saattaa lopulta saada masentunut useammin. Ne voivat myös olla voimakkaampi oireita. Lääkityksestä voi korvata tätä suuntausta.

Klo kuuden kuukauden kohdalla, tarkastella yksityiskohtia tilanteesta lääkärisi kanssa. Punnita jatkaa lääke vastaan ​​taudin uusiutumisen riski.

Ne, joilla on ollut vain yksi episodi masennuksen voi halutessaan kokeilla menossa pois hoitoon. Onneksi jos olet jo siedät lääkkeen hyvin tai ovat vähän sivuvaikutuksia, olet todennäköisesti jatkossakin hyvin lääkkeen kanssa ajan mittaan.

Jos päätät jatkaa hoitoa, ottaa täyden, tehokas annos. Pienempiä annoksia ei ehkä ole yhtä hyvä estää uusiutumisen.