Nipala

Iho, hiukset ja kynnet

Yleinen ihon huolenaiheita

Iho-ongelmat kuten pimples, Mustapäiden, ihottumat ja rasvainen iho eivät ole vain teinien. Ne ovat myös yleinen aikuisilla. Mutta sinun ei välttämättä tarvitse ihotautilääkäri käsitellä niitä. pohtia yhteisiä ihon huolenaiheita ›

Syyliä lapsilla

Syylät ovat ei-syöpä ihon kasvaimet aiheuttama papilloomavirus. Syylät ovat yleisempiä lapsilla kuin aikuisilla, vaikka ne voivat kehittyä missä iässä tahansa. Syyliä voi levitä muihin kehon osiin ja muille henkilöille. On olemassa monia erilaisia ​​syyliä, johtuu monista eri papilloomaviruksen tyyppiä (yli 100). Syylät eivät ole kivuliaita, paitsi jos sijaitsee jalat. Useimmat syyliä mennä pois, ilman hoitoa yli pidemmän aikaa.

Seuraavat ovat tavallisimpia syyliä:

  • Tavalliset syylät - kasvaimet ympäri kynnet ja takana kädet, yleensä karkea pinta ja harmaan-keltainen tai ruskea väri.

  • Jalka syyliä - sijaitsee jalkapohjat (jalkapohjien syyliä) mustia pisteitä (hyytynyt verisuonia, että kun syöttää niitä); klustereita jalkapohjien syyliä kutsutaan mosaiikki. Nämä syyliä voi olla tuskallista.

  • Flat syyliä - pieni, tasainen kasvaimet, jotka kasvavat ryhmille jopa 100 kerrallaan; useimmiten näkyvät lasten kasvoja.

  • Kondylooma - kasvaa sukupuolielimissä, toisinaan sukupuolitautien, ovat pehmeitä ja ei ole karkea pinta kuten muutkin tavalliset syylät.

  • Filiform syyliä - pieni, pitkä, kapea kasvaimet, jotka ilmaantuvat yleensä silmäluomien, kasvojen tai kaulan.

Hoitoon syyliä lapsilla ›

Pakonomainen iho poiminta, puristaminen nousussa

Useimmat meistä vetää pois outoa hieman ihoa tai purista satunnainen finni. Mutta joillekin ihmisille, puristaminen, raapiminen tai poiminta tulee aivan hirveä, pakonomainen käyttäytyminen, joka uhkaa viedä omaa elämäänsä. Salaaminen, mitä he tekevät ja sen vaikutus voi laukaista epätoivoisia yrityksiä naamiointi ja välttäminen ja-suhteita.

Kuten harjoitellaan ihon psykologi 30 vuotta, olen nähnyt valtavasti viime aikoina lisääntynyt ihmisiä tulossa iholle poiminta ja raapimista ongelmia. Jotkut ovat taustalla ihosairaus, mutta käyttäytyminen itsessään voi olla koko tarina. Tunne suuri häpeä, ihmiset tulevat eristetty, harvoin puhuu ystävien ja naapureiden heidän ongelma. Tämän vuoksi on vaikea saada yhteyden muiden tukea. Internet voi tulla niiden keskeinen lähde tukea ja tietoa.

Hoitoon pakonomainen iho poiminta ja vetämällä ›

Estää ihon, hiusten ja kynsien ongelmia

Botox ® (botuliini) on proteiini, joka aiheuttaa botulismi, vakavia ja joskus kuolemaan johtavia elintarvikeperäisten sairauden. Hyvin laimennettuna kuitenkin Botox ® on tullut suosittu hoito kasvojen rypistymistä. Ruiskuttamalla pieniä määriä laimennettu toksiini otsaan lihaksia ja lihakset silmien ympärillä, ihotautilääkärit voi tilapäisesti helpottaa joitakin ryppyjä aiheuttama ikääntyminen. Toksiini on useita muita lääketieteelliseen käyttöön, mukaan lukien tietyt silmäoireet, vaikea kainalo hikoilu ja vakavia lihaskouristuksia niskaan ja olkapäähän. Vaikka Botox ® voi olla tappava, riski sairastua botulismi laimennetusta toksiinia käytetään lääketieteellisesti on varsin alhainen. Yhteinen kosmeettisia käyttötarkoituksia Botox ® ›

Valmistaudu aikasi

Lääkäri käyntiä keskimäärin viimeisen 13 minuuttia. Tee suurimman osan ajasta lääkärisi kanssa ennen vierailun suunnittelussa. Lääkäri arvostavat aktiivisesti käytät oman terveyden. Seuraa ABC lääkäri käyntiä: Tule ajoissa. Olla valmis. Kommunikoida. Etsi HealthGrades top-rated paikallisia ihotautilääkärit ja kosmeettiset kirurgit ›

Päätös oppaita ihon, hiusten ja kynsien oireet

Se ei ole harvinaista kaikenikäisille lapsille kehittää ihottuma. Infektioita, bakteereita tai viruksia, usein aiheuttaa ihottumaa. Jotkut näistä infektioista ovat vakavampia kuin toiset. Useimmat ihottumaa ei syytä huoleen, mutta jotkut ihottumat tarvitsevat lääkärin huomiota. Vastaaminen kysymyksiin tässä terveyden päätöksessä opas auttaa sinua ymmärtämään enemmän lasten tavallinen ihottumaa, ja auttaa sinua tietää, milloin ottaa yhteyttä omaan lääkäriin saadakseen hoitoa. Jos lapsesi on alle yhden kuukauden, käy Ihottuma vastasyntyneille opas yllä. Huomaa, tämä opas ei ole tarkoitus ottaa paikka vierailun lastenlääkäri toimistoon. alkaa arvioida lapsesi ihottuma ›


Suosituin

Sinun terveytesi

Ihmiset, jotka ovat aktiivisesti mukana niiden sairaanhoidon ovat terveempiä ja elävät pidempään.