Nipala

Ruokkia vastasyntynyt - huonosti imetys

Toimitusjohtaja huonosti imetyksen:

Ehkä yleisin syy hidas painonnousu liittyy huonosti imetyksen. Seuraavassa on joitakin tapoja auttaa vauvaa lihoa, jos imetys hallinta on syy hitaaseen painon nousua kuvio.

 • Tarkkaile merkkejä vauva, että hän / hän haluaa syöttää. Vauva pitäisi herätä ja "cue" imettää noin kahdeksan 12 kertaa 24 tunnin tonkia, jolloin nuolee tai imee liikkeet, keikkuivat hänen / hänen päänsä patja, kaulassa tai lapa, tai tuo hänen / hänen kätensä kasvoissa tai suussa. Laita hänet / häntä rintojen juuri silloin. Itku on myöhäinen ruokinta cue. Yleensä vauva lukot ja rintaa parempi, jos hän / hän ei tarvitse odottaa, kunnes hän / hän itkee, turhautunut, tai liian väsynyt ruokkia. Putting vauva pois yrittää saada vauva mennä enää välillä ruokkimista ja usein tarjoavat tutti sijaan rintojen kun vauva osoittaa ruokinta vihjeet ovat usein yhteydessä heikkoon painonnousua.

 • Monet äidit löytää maidontuotanto lisääntyy ja vauvojen painon kasvu parantaa, jos he ja heidän vauvoja anna askareita ja toimintaa mennä kaksi tai kolme päivää, jotta he voivat imettää, enemmän tai vähemmän, kellon ympäri. Kun vauva ei imetystä, äiti pitää häntä / hänen iho-to-ihon rintaansa, joka usein auttaa häntä yhä herkemmin vauvan ruokinta vihjeitä.

 • Jos vauva on "unelias" vauva, joka ei cue ruokkia vähintään kahdeksan kertaa 24 tunnin, sinun täytyy herättää vauvan ruokkia usein - noin kahden tunnin välein päivisin ja iltaisin tuntia ja vähintään joka kolmas neljä tuntia yöllä kunnes painonnousu paranee.

 • Varmista, että vauva on pääosin paljastui imetyksen aikana. Vauva, joka on niputettu papoose-tyyli tuntuu saada paljon liian lämmin ja mukava, ja hän / hän on todennäköisemmin torkahtaa liian nopeasti aikana syöttöjä. Jos on chill ilmassa, levittää arkin tai kevyen viltti teitä ja vauva, tarpeen mukaan.

  Kuva imetys, hieronta tekniikkaa

 • Jos vauva nukahtaa muutaman minuutin imevät, hieronta rintojen kun imettää uudelleen laukaista imee silitti alaspäin ja sisäänpäin rintojen.

 • Varmista, että vauva on imevät oikein ja imee tehokkaasti.

 • Yleensä välttää "kytkin hoitotyö." Se on, imettävät yksi rinta muutaman minuutin ajan, sitten toinen, ja sitten takaisin. Tämä saattaa häiritä vauva saa tarpeeksi kalori-rikas hindmilk, jossa vauva saa enemmän kuin ruokinta jatkuu yhdestä rinnasta. Kuitenkin "kytkin" strategia joskus stimuloi "unelias" vauva niin hän / hän herää ja alkaa imee jälleen.

 • Tarjoamme täydentää aikana, tai sen jälkeen, imetys (kun sallitut) antaa ylimääräisiä kaloreita. Käytä omaa ilmaisi maitoa ensimmäinen tarjolla olevien vaihtoehtoisten syöttöjä jos kaikki täydentävät syöttöjä suositellaan.

 • Käytä vaihtoehtoista ruokintaa suosittelema menetelmä sertifioitu imetyksen konsultti (IBCLC). On olemassa monia vaihtoehtoisia ruokinta vaihtoehtoja, joten anna hänen tietää, jos suositus ei "tunnu oikealta" sinulle. Vaihtoehtoiset ruokinta menetelmiä ovat:

  • cup ruokinta

  • putki, jossa erityistä syöttöaukon teipattu rinta-tai sormella

  • ruisku ruokinta

  • eyedropper

  • lusikka ruokinta

  • pulloruokinta

  Useat menetelmät vaativat apua ammattilainen, kuten sertifioitu imetyksen konsultti (IBCLC), joten voit käyttää niitä oikein. Riippuen vauvaa ja ongelman syy, jotkut menetelmät voivat toimia paremmin kuin toiset. Myös keskustella pullo nänni tyypin kanssa IBCLC jos pullon rehuja lisämaksua. Joidenkin pullo nännit ovat vähemmän todennäköisesti häiritse imetystä kuin toiset.

 • Pumppu rinnat jälkeen niin monet päivittäiset breastfeedings kuin mahdollista, varsinkin jos olet epävarma, onko vauva on tehokkaasti poistamaan maitoa imetyksen aikana. Pumppaus poistaa maitoa tehokkaasti, joten rinnat osaavat tuottaa enemmän maitoa. Parasta olisi käyttää sairaalakäyttöön, sähköinen pumppu sopivalla kokoelma pakki saada maitoa.

 • Vauva olisi punnittava usein ja säännöllisesti, kunnes hän / hän lihoo tyydyttävällä nopeudella. Digitaalinen vaaka ovat käytettävissä, jotka mahdollistavat terveydenhuoltohenkilökunnan tai sertifioitu imetyksen konsultti (IBCLC) saada tarkkoja pre-ja post-ruokinta painoja, jotta voidaan mitata, kuinka paljon maitoa vauva vie aikana erityisesti imetyksen. Vaikka tämä voi olla hyödyllistä, vauvojen toteuttaa eri määriä eri syöttöjä koko 24 tunnin aikana. Siksi ammatillinen voi suositella, että vanhemmat vuokrata tämän tyyppinen mittakaavassa niin vauva voidaan punnita ennen ja jälkeen eri syöttöjä. Ne voivat myös ehdottaa vain tallennuksen päivittäin tai viikoittain painon, tilanteesta riippuen.

Jos imetys kunnolla hallinnassa, mutta vauva ei vieläkään saamassa riittävästi painoa, on todennäköistä, että jokin muu tekijä vaikuttaa maidon tuotantoon tai vauvan kykyä imettää tehokkaasti. Aina lääkärisi tässä tapauksessa.