Nipala

Ravinto, ravitsemus ja ruokavalio

Sinun ruokavalio viritys

Välillä viettää pitkiä päiviä töissä ja iltaisin ja viikonloppuisin huolehtimalla itsestäni ja perheestäni huolta, harvat on aikaa syödä oikein. Mutta sinun ei tarvitse remontoida ruokavalio parantaa sen terveellisyyttä. Lue lisää annat ruokavalio tune-up ›

Tyypit ruokavalion sydänkohtaus ehkäisyyn

Onko sinulla ollut sydänkohtaus ennen, tai yrittävät välttää yksi get-go, sinun kannattaa sisällyttää sydän-terveellistä ruokavaliota omaan sydänsairauksien ehkäisyn suunnitelma. Tavoitteena sydänsairauksien ehkäisy ruokavalio on laihduttaa, jos olet ylipainoinen, ja alentaa kolesterolia, verenpainetta ja triglyseridejä. Järjestäytynyt ruokavalio suunnitelmia voi auttaa tekemään nämä päämäärät voidaan saavuttaa.

Lue lisää ruokavalioista estää sydänkohtauksia ›

Kun tahdonvoima ei riitä

Kun olet huomattavasti ylipainoinen, kenenkään ei tarvitse kertoa, että haluat luultavasti olla onnellisempia ja terveempiä ilman ylimääräistä kiloa. Mutta entä jos paino ei irtoa, vaikka kuinka yrität?

Tahdonvoima ei välttämättä yksin riitä ihmisille, jotka ovat merkittävästi ylipainoisia. Jos olet rehellisesti yrittänyt laihduttaa ja epäonnistunut, lääkkeet tai leikkaus voisi olla hyödyllistä tiettyjä sairauksia.

Useimmat lääketieteen painonlasku ohjelmia ensin yrittää auttaa sinua tekemään pitkän aikavälin käyttäytymisen muutoksia tarpeen saavuttaa ja ylläpitää terveellistä painoa. Tämä sisältää harjoittelevat säännöllisesti ja syö terveellistä ruokaa.

Jos olet edelleen vakavasti ylipainoinen, sinun ja terveydenhuollon tarjoaja voisi keskustella näistä muista vaihtoehdoista.

Kun paino ei irtoa ›

Lowdown karppaukseen

Low-carb/high-protein ruokavalion-kuten Atkins, South Beach, Zone, ja Sugar Busters-saavat paljon huomiota näinä päivinä, vaihtoehtoina perinteisempien painon lasku ruokavalion että stressi hiilihydraatteja ja raja-rasvat. Mutta kun jotkut tutkimukset osoittavat ihmisiä näistä ruokavaliot voivat laihduttaa lyhyellä aikavälillä, kysymyksiä jää, onko ne voivat säilyttää laihtuminen ja heidän terveytensä ajan..

Laihtuminen on kuuma aihe, sillä lähes kaksi kolmasosaa eurooppalaisista aikuisista on ylipainoisia ja 30 prosenttia on lihavia, mukaan CDC.

Atkins ja muut low-carb/high-fat ruokavalion keskittyä siihen, että hiilihydraatit nostaa veren sokeri-ja insuliinin pitoisuuksia elimistössä. Insuliini ajaa veren sokeria soluihin ja estää rasvan hajottaa elimistössä, mikä estää sinua laihdutus. Kannattajat Vähähiilihydraattinen ruokavalio ottaa tämän askeleen pidemmälle. He sanovat, että jos hiilihydraatteja nostaa verensokeria ja insuliinin ja aiheuttaa painonnousua, lasku hiilihydraatteja johtaa alhaisempiin verensokeri ja insuliinitaso, mikä johtaa laihtuminen. Ja koska et syö hiilihydraatteja, elimistö hajottaa rasvaa antaa kaivattua energiaa.

Ovat karppaukseen tehokas? ›

Valmistaudu aikasi

Vain 13 minuuttia keskimäärin tavata lääkärin, pre-vierailun suunnittelussa on tärkeää, että teidän yleistä hoitoa kokemus. Saada parempia tuloksia seuraamalla ABC lääkäri käyntiä: Tule ajoissa. Olla valmis. Kommunikoida. Lääkärisi arvostaa aktiivisesti käytät oman terveyden. Etsi HealthGrades for Suosituimmat paikallisia ravitsemusterapeutit ja ravitsemusterapeutit ›

Elintarvikkeet ja ravitsemus päätös oppaita lapsille

On tärkeää, että myös pienten lasten syödä terveellisesti ja oppia terveellisiä ruokailutottumuksia, jotta voidaan kehittää normaalisti ja saavuttaa täyden kasvupotentiaalin. Varhainen ravitsemus auttaa myös lapsia välttämään lapsuuden terveysongelmia suoraan ravitsemukseen liittyviä, kuten raudan puute anemia, heikko kasvu, lihavuus, ja kolot. Vastaaminen kysymyksiin tämä opas auttaa sinua oppimaan lisää terveellisiä ruokailutottumuksia haluat lapsesi hallussaan. Aloita ravitsemus arviointi ja vauvanvaatteita ›