Nipala

Syöminen ilman lämmitystä

Jos olet koskaan tuntenut kuten tekee aterian käynnistämättä liesi tai jopa ampua ylös grilli, tämä on sinulle.

Hieman mielikuvitusta, jotkut perussäännökset ja jääkaappi, voit valmistaa täyttävä illallisen neljälle, jotka saavat sinut tähti patio on kuuma kesä yö.

Sinun kannattaa ostaa etukäteen kesällä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Valitse ne koko ja väri - pieni, sileä vihreitä papuja, kirkas, tahraton tomaatit, pullea, tuoksuvia marjoja. Osta vain mitä voit käyttää päivän tai kaksi paras maku ja ravitsemus.

Muut ainesosat voivat tulla tölkit ja purkit teidän ruokakomero. Lisää äreä täysjyvä-rullan ja sinulla tasapainoinen ateria.

Kun se tulee vihanneksia, voit syödä raakana, purkitettu tai jäädytetty kasvikset - vain syödä niitä! Varmistaa me hyödymme kaikki terveitä osia vihanneksia tarjota, syöminen lajike on avain.

Kasvisruokaa tarjoavat laajan valikoiman vitamiineja, kivennäisaineita ja fytokemikaalit jotka vahvistavat immuunijärjestelmää. Jotkut poistaa vapaita radikaaleja, jotka vahingoittavat DNA: ta. Toiset auttaa pääsemään eroon syöpää. Ei ole parempaa aikaa kuin kesällä hyödyntää kausittaisen runsautta ja mennä hyvää kamaa.

Useimmat ihmiset eivät syö päivittäin 2 ½ 6 ½ kuppia (5-13 annosta) hedelmiä ja vihanneksia joka päivä suositella USDA 2005 Ravitsemusohjaukseen. Kuppimäärällä suositellaan riippuu siitä, kuinka paljon kaloreita tarvitse joka päivä. Esimerkiksi joku, joka tarvitsee 1200 kcal päivässä tulee 2 ½ kuppia; joku, joka tarvitsee 3200 kcal päivässä tulee 6 ½ kupillista vihanneksia ja hedelmiä päivässä. Arvioida mitä ja kuinka paljon sinun täytyy syödä tasapainottaa kalorien saanti ja toiminnan tasolla, mene USDA My Pyramid Plan verkkosivuilla http://www.mypyramid.gov/index.html.

Poista lämpöä

Tuoreet, tarjous vihannekset eivät tarvitse ruoanlaittoon. Valitse pirteitä hedelmiä ja vihanneksia, joita ei mustelmilla, nahistuneita, homeisia tai limainen. Pitää tuottaa päälle ostoskoriin ja laukku. Et halua vihanneksia murskattu tai lihanesteet saastuttaa elintarvikkeita et ruoanlaitto.

Pese tuottaa viileässä vesijohtovedessä juuri ennen käsittelyä. Älä käytä saippuaa tai valkaisuainetta tuotteita, jotka voivat ottaa vastaan ​​- mutta pese kätesi saippualla ja kuumalla vedellä ennen ruoanvalmistukseen. Pidä hedelmiä ja vihanneksia voit syödä raakana päässä kypsentämätöntä lihaa tai kalaa saastumisen välttämiseksi. Purkitettu liha ja kala on jo keitetty.

Kokeilla uusia yhdistelmiä vihanneksia ja marinoida niitä. Ohita tavallista sidokset hyväksi maustetaan viinietikkaa tai soija-pohjainen marinadit. Etsi vihanneksia et ole kokeillut ennen. Tuottaa johtaja voi antaa vinkkejä.

Saatat löytää inspiraatiota voi. Purkit paahdettu punainen paprika (vedessä, ei öljyä), oliiveja maku (ja vähän terveellistä rasvaa), salsas, marinoitua punajuurta ja relishes valmis syömään. Voit tehdä no-ruoanlaitto papu dip mäskäämällä ja sekoittamalla tölkki mustia papuja kanssa rasvaton smetanaa, hieman kumina ja pari ruokalusikallista salsaa.

Lisää värejä aterian. Enemmän sävyjä ja vaihtelua oman hedelmiä ja vihanneksia tarkoittaa lisää kuvioita, makuja ja ravinteita. Kirkkaampi ja tummempi on parempi, joten valitse violetti kaali yli vihreä, punainen ja oranssi paprika yli vihreä, violetti tai sininen Tortillachipsit yli keltainen tai valkoinen.

Gazpacho on jäähdytetty, kokenut, paksu tomaattikeitto Espanjan alkuperää. Voit tehdä sen laittamalla tölkki mausteinen kuutioiksi tai haudutettu tomaatit tehosekoittimessa. Pyörre lyhyesti tuoretta valkosipulia, laimennetaan mieluummin vedellä tai purkitettu liemi. Mausta maun etikalla, sitten kylmässä tarjoiluun saakka.

Jos sinulla on Olen-syöminen-niin-paljon-kana blues, käännä se ympäri. Piristyä kanasalaatti hieman Roquefort, Gorgonzola tai jollekin sininen juustoja.

Tarjoile kivennäisvettä tai maustettu seltzer vadelmia. Kuumalla säällä tarvitset enemmän vettä. Kokeile ruokavalio tonic vettä kiila kalkkia.