Nipala

Älä unohda kuitua vähähiilihydraattista ruokavaliota

Karppaukseen voi maksaa joillekin ihmisille tärkeä osa terveellistä ruokavaliota: kuitua.

Ei ole epäilystäkään siitä, että kuitu on hyväksi sinulle. Ongelmana on, että se tulee hiilihydraatteja liitteenä. Korkea-proteiinia sisältäviä ruokia voi työntää ihmisiä kauemmas elintarvikkeita kuitua. Silti lääkärit ja ravitsemusterapeutit suosittelevat ihmiset syövät enemmän kuituja täynnä elintarvikkeita.

Kuitu löytyy hedelmiä, kasviksia, viljaa ja palkokasveja. Jotkut kuitu liukenee, eli se liukenee osittain veteen. Liukenematonta kuitua ei liukene veteen.

Tutkimukset osoittavat kuitu tarjoaa paljon etuja. Yhdessä ruokavalion vähän tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia, kuitupitoisia ruokavalio voi vähentää riskiä sydän-ja verisuonitautien. Kuitu voi auttaa vakauttamaan verensokeri ihmisille, joilla on insuliinista riippuvainen diabetes ja voi alentaa riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. Se voi auttaa vähentämään painoindeksi ja paino, ja leikkaa riski divertikkeleitä ja ummetus.

Vaikka syö enemmän kuitua on mainostetut hyvä tapa vähentää peräsuolen syöpä, uudempi-ja kattavampia-tutkimukset ovat osoittaneet, että kuitu on hyvin vähän, jos mitään vaikutusta vähentää tähän syöpään.

Liukenematonta liukeneva

Tarvitset yhdistelmä liukoista ja liukenematonta kuitua hyvän ruokavalion. Liukoista kuitua on enemmän vaikutusta kolesterolin ja verensokerin. Liukenematon kuitu on hyväksi suoliston terveyttä. Koko vehnä ja vehnän leseet, maissin leseet, monet vihannekset ja nahkojen hedelmiä ja juureksia sisältävät liukenematonta kuitua-kuitu-, joka auttaa siirtymään jätteen tehokkaammin pois ruoansulatuskanavasta. Se on puolet kuidun tarina ja hyvä syy syödä, että kesä-tuore maissintähkä.

Liukoista kuitua, toinen puoli tarina, täynnä kuivatut pavut ja herneet, kaura, ohra, sekä hedelmiä ja vihanneksia. Se sitoutuu rasva-aineiden ruoansulatuskanavan ja auttaa sinua pääsemään eroon niistä. Liukoinen kuitu auttaa sinua alentamaan veren kolesterolia tasot ja käytön sääntelemiseksi sokerit.

Silti useimmat meistä saavat alle puolet kuidun tarvitsemme. Useimmat aikuiset saavat vain 10-12 grammaa kuitua päivässä. Sinun pitäisi saada vähintään 25 (naiset) ja 38 (miesten) grammaa ravintokuitua päivässä. Yksinkertainen nyrkkisääntö lasten ikä 2 ja vanhemmat on kuluttaa määrän yhtä suuri tai suurempi kuin niiden ikä plus 5 grammaa kuitua päivässä.

Sinun ei tarvitse paljon enemmän kuitua tehdä eroa. Itse asiassa se on parempi olla lisäämättä paljon kuitupitoista ruokaa kerralla. Ja kun lisäät kuitua, varmista, että olet myös juominen kuusi-kahdeksan lasillista vettä päivässä.

Lisätä enintään 5 grammaa päivässä aloittaa. Se ei ole paljon, kun ajatellaan puoli kupillista annos hedelmä tai vihannes on todennäköisesti sisältävät 2 grammaa.

Hyvä paikka tehdä muutos on aamiainen. Voit lisätä hedelmiä tai valitse viljatuotteista enemmän täysjyvätuotteita.

Löytää kuitu

Vaikka olet vievää vähähiilihydraattista ruokavaliota, voit silti saada kuitua tarvitset eri lähteistä:

  • Pavut ovat parhaita. Munuainen, tummansininen, musta, cannellini, kikherneet, linssit-papuja tahansa lajikkeen missään muodossa tuottaa terveellisiä liukoista kuitua. Bonus: Pavut myös kaliumia, avulias hallinnassa verenpainetta.

  • Pähkinät sinulle. Pähkinät sisältävät rasvaa, mutta ne tarjoavat myös kuitua ja proteiinia.

  • Berry, marja hyvä. Summer melonit on joitakin kuitua, mutta marjoja ja kiivi on eniten.

  • Veg ulos. Grill niitä, marinoida niitä, höyryä niitä, mutta syö vihanneksia. Yhdistä ne papuja tai lisätä niitä koko vehnän pastaa salaattia.

  • Tuntea kauraa. Jos teet lihamureketta, hampurilaisia ​​tai lihapullia leivänmuruja, kokeile kaurapuuro sijaan. Käytä kahvimylly jauhaa se-kuitu pysyy.

  • Shop Smart. Alkaa olla helpompi löytää koko jyvä elintarvikkeita. Koko vehnän pastaa ja Englanti muffinsseja erottuvat. Jos ruskea riisi on tullut tavallisesta, etsiä muut viljat vaihdella maku ja koostumus. Kokeile tattari tai quinoa.

  • Vedä luumu. Ihmiset eivät pidä sanasta luumu, joten viljelijät tekivät markkinointi korjata. Nyt he kuivattuja luumuja. Kyllä, ne ovat kuitua. Puoli kupillista luumu mehu on 8 grammaa, plus muut aineet, jotka toimivat laksatiivinen.