Nipala

Syöpä

Syöpä tosiasiat

Syöpä on epänormaali solujen kasvun. Syöpäsolut voidaan muotoilla eri tavalla kuin terveitä soluja, eivät toimi niin terveitä soluja tehdä, ja voi levitä monilla elimistöstä nopeasti. Lue syöpä yleiskatsaus ›

Noin rintasyöpä miehillä

Rintasyöpä miehillä on harvinainen - alle 1 prosenttia kaikista rintakarsinoomissa esiintyy miehillä. Harkitse tuoreimpien tilastojen saatavilla Euroopan Cancer Society:

  • Euroopan Cancer Society arvioi, että vuonna 2009 joissakin 1910 uutta tapausta invasiivisen rintasyövän diagnosoidaan miehillä Yhdysvalloissa.

  • Rintasyöpä on noin 100 kertaa yleisempiä naisilla.

  • Arviot 2009 osoittavat myös, että siellä on yli 40610 rintasyöpäkuolleisuutta Yhdysvalloissa (40170 naista, 440 miestä).

  • Keskimääräinen ikä diagnoosin on 67, vaikkakin kaiken ikäisten miesten voi vaikuttaa sairauden kanssa.

Tiedä merkkejä, oireita ja rintasyövän syiden miehillä ›

Luuydinsiirron

Luuydinsiirre (BMT) on erityinen hoito potilailla, joilla on tiettyjä syöpiä tai muita sairauksia. Luuydinsiirteen johon otetaan soluja, jotka yleensä löytyy luuytimen (kantasolujen), suodatus ne solut, ja antaa heille takaisin joko potilaan tai toiselle henkilölle. Tavoitteena BMT on transfuse terveitä luuytimen soluja henkilö sen jälkeen, kun niiden oma epäterveellistä luuydin on poistettu.

Luuydinsiirtoa on käytetty menestyksekkäästi sairauksien hoitoon, kuten leukemiat, lymfoomat, aplastinen anemia, immuuni-puutos häiriöt, ja jotkut kiinteän kasvaimen syövät, vuodesta 1968 lähtien.

Luuytimen on pehmeä, pehmeä kudos löytyi sisältä luita. Se on väline, kehitys-ja varastointi suurimman osan kehon verisoluja.

Miten luuydinsiirtoa työt ›

Ehkäisy

European Academy of Dermatology (AAD) on julistanut sodan ihosyövän suosittelemalla nämä kolme ennaltaehkäiseviin toimiin vähentää riskiä sairastua ihosyöpään. Näin alentaa ihosyövän riskiä ›

Valmistaudu aikasi

Vain 13 minuuttia keskimäärin tavata lääkärin, pre-vierailun suunnittelussa on tärkeää, että teidän yleistä hoitoa kokemus. Saada parempia tuloksia seuraamalla ABC lääkäri käyntiä: Tule ajoissa. Olla valmis. Kommunikoida. Lääkärisi arvostaa aktiivisesti käytät oman terveyden. Etsi HealthGrades for Suosituimmat paikallisia oncologists ›

Päätös oppaita syövän oireita

Paksusuolen syöpä ei kehity yhdessä yössä. Se vie vuosia vuosikymmeniä normaaleille soluille, että linja suolen alempi muuntua syöpä. Ennen syntymistä täysimittainen syöpä, nämä solut täytyy ensin kehittyä kasvaimet kutsutaan polyypit. Seulonta paksusuolen syövän toimii havaitsemalla ja poistamalla nämä polyypit ennen kuin ne tulevat tappava. Aloita paksusuolen syövän seulonta ›

Syöpä testit ja menettelyjä