Nipala

Usein kysyttyjä kysymyksiä siittimen syöpä

K: Mikä on penis?

: Penis on ulkoinen miesten sukuelinten.

Kuva anatomian mies synnytyskanavan

Se sisältää monia eri kudosten, kuten ihon, hermot ja verisuonet. Virtsaputki on sisällä penis. Tämä on putki, jonka kautta virtsa ja siemenneste jättää kehon. Peniksen kärkeen kutsutaan Glans. Esinahka peittää terskan. Jokainen mies on esinahka syntyessään. Ympärileikkaus on poistettu osa tai koko esinahka on penis syntymän tai myöhemmin elämässä.

K: Mikä on siittimen syöpä?

: Peniksen syöpä on eräänlainen syöpä, joka alkaa solujen siitinkudoksen. Se on hyvin harvoin löytyy Euroopassa. Vaikka on olemassa erilaisia ​​siittimen syöpä, 95 prosenttia on okasolusyöpä. Tämä tarkoittaa sitä, että syöpä alkaa tasainen ihosoluja penis, nimeltään okasolujen. Useimmat levyepiteeliperäinen peniksen syövät alkaa esinahan tai Glans. Okasolusyöpä peniksen syöpä on hidaskasvuisia, ja kun ne on todettu sen alkuvaiheessa, voidaan parantaa.

K: Voiko peniksen syöpä voidaan estää?

: Vaikka ei ole varmaa keinoa estää peniksen syövän, on olemassa joitakin riskitekijöitä mies voi välttää. Aiemmin ajateltiin, että ympärileikkaus aikuinen voitaisiin estää peniksen syöpää. Tämä ei ole totta. Vain ympärileikkaus tehdään kuten vauvan tai nuori lapsi näyttää pienentää riskiä peniksen syöpään. Tässä muutamia todellisia keinoja estää peniksen syöpää:

 • Vältä HPV-infektio harjoitellaan turvaseksiä.

 • Lopeta tupakointi tai koskaan aloittaa.

 • Käytännössä hyvää henkilökohtaista hygieniaa tottumukset.

K: Mitkä ovat oireet siittimen syöpä?

: Monet miehet ovat oireita alkuvaiheessa siittimen syöpä. Yleisimpiä oireita ovat muutokset Ihonväriltään ja epätavallinen vastuuvapauden tai verenvuotoa penis. Mies tahansa ihomuutoksia tai haavaumia ympärille penis pitäisi nähdä lääkäriin.

K: Miten siittimen syöpä diagnosoidaan?

: Lääkärit tutkii peniksen, kivekset, nivus, ja vatsa. Jos he näkevät mitään epätavallista he ottavat näytteen kudosta kutsutaan koepala. Tästä koepala ne määrittää, onko sinulla on siittimen syöpä.

Q: miten on siittimen syöpä hoidetaan?

: Miehet voi olla yksi tai useampi näistä hoidoista peniksen syövän:

 • Leikkaus

 • Sädehoito

 • Kemoterapia

 • Biologinen hoito

K: Pitäisikö kaikki saavat toisen lausunnon jälkeen diagnoosin siittimen syöpä?

: Monet ihmiset, joilla on syöpä saada toinen lausunto toisesta lääkäriin. Nämä ovat joitakin niistä monista syistä saada yksi:

 • Ei tunne mukava hoito päätöksen

 • Diagnosoitu harvinainen syöpä

 • Ottaa useita vaihtoehtoja miten hoitaa syöpää

 • Ei voi nähdä syövän asiantuntija

Monet miehet on vaikea päättää, mikä peniksen syövän hoitoon on. Se voi auttaa on toinen lääkäri tarkistaa diagnoosi ja hoitovaihtoehdoista ennen hoidon aloittamista. On tärkeää muistaa, että useimmissa tapauksissa, lyhyt viive hoito ei laske mahdollisuus, että se toimii. Jotkut terveys vakuutusyhtiöt edes vaatia, että henkilö, jolla syöpä hakea toisen mielipiteen, ja monet muut yritykset maksavat toista lausuntoa pyydettäessä.

Q: miten voi joku saada toinen lausunto?

: On monia tapoja löytää lääkäri, joka voi antaa toisen mielipiteen. Tässä muutamia esimerkkejä.

 • Soita ensisijainen lääkäri. Ensisijainen lääkäri voi ehkä suositella lääkäri, joka on erikoistunut syövän.

 • Soita syöpä tietopalvelusta. Soita 800-4-syöpä. Tämä palvelu kertoo soittajille käsittelylaitoksia, syöpä-keskukset ja muut hoito-ohjelmien tukivat National Cancer Institute.

 • Kuultava virallista ABMS hakemisto hallituksen sertifioitu erikoislääkäreitä. Tämä kirja saa Euroopan Board lääketieteen asiantuntijat, luettelee lääkäreitä valtion. Se antaa niiden erikoisuutta, tausta ja koulutus. Se on saatavilla useimmissa yleisissä kirjastoissa. Voit myös katsella sitä verkossa osoitteessa www.abms.org.

 • Katso muita resursseja. Henkilöt, joilla on syöpä voi saada nimet lääkärit käyttävät paikallisten lääketieteen seurojen, läheisistä sairaaloista tai lääketieteelliset koulut, paikalliset syöpä tukiryhmittymien tai muita miehiä, joilla on ollut siittimen syöpä.

Kysymys: Miten peniksen syöpä vaikuttaa miehen seksuaalisuus?

: Jos mies diagnosoitu peniksen syöpä on osittain tai kokonaan penectomy (leikkaus poistaa penis), hänen terveydenhuollon joukkue keskustelee menettelyä ennen leikkausta. Sivuvaikutuksia tämä leikkaus voi olla vaikea käsitellä. Se voi olla hyödyllistä, että mies hakeutua käsitellä menetys osittain tai kokonaan penis. Usein lääkärit voivat jättää tarpeeksi penis ehjä niin, että ihminen voi silti virtsata kuten hän teki ennen ja toiminta seksuaalisesti. Kuitenkin, jos koko penis on poistettu, mies on opittava muita tapoja tehdä näitä asioita.

K: Mitä ovat kliinisissä tutkimuksissa?

: Kliiniset tutkimukset ovat tutkimuksia uudenlaisia ​​syöpähoitojen. Lääkärit suorittaa kliinisiä tutkimuksia oppia miten hyvin uudet hoidot toimivat ja oppia, mitä sivuvaikutuksia niillä saattaa olla. Jos uusia hoitoja näyttävät lupaavilta, ne ovat sitten verrataan nykyisiin hoitoihin nähdä, jos ne toimivat paremmin tai on vähemmän sivuvaikutuksia. Ihmiset, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin voivat hyötyä pääsy uusia hoitoja ennen FDA hyväksyy ne. Osallistujat myös auttaa tulevaisuudessa syöpäpotilaita ja tietämyksen syventämiseksi syöpä.