Nipala

Oireet ja diagnoosi

12 oireita lupus

Lupus voi olla hankala sairaus. Se vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin. Oireet vaihtelevat lievästä vakavaan. Ne voivat näkyä ja sitten mennä pois, ja voit kehittää uusia oireita et ole koskaan ennen kokenut. Katso merkkejä etsiä ›

Ymmärtäminen lupus

Lupus on ajatellut kehittää, kun elimistön immuunijärjestelmä virheellisesti hyökkää elimistön omia kudoksia sijaan suojella heitä ulkopuolelta hyökkääjät. Immuunijärjestelmän proteiineja kutsutaan autovasta hyökätä monia eri kehon osiin, aiheuttaa tulehdusta ja kudosvaurioita eri puolilla kehoa, kuten nivelten, ihon, munuaiset, hermosto (aivot, selkäydin ja hermot), veri, sydän, keuhkot, ruoansulatuskanavan järjestelmän ja silmät. Tarkkaa syytä lupus on edelleen mysteeri, vaikka tiedemiehet tutkivat monia eri mahdollisuuksia ja uskovat useat tekijät voivat olla tärkeä rooli taudin kehitystä.

Lue lisää hoidon ja ennusteen lupus tämän oppaan ›

4 laukaisee ja ratkaisuja lupus leimahduksia

Kun sinulla on lupus, käytte läpi aikoja, jolloin sinulla on pahoinvointia ja aikoja, jolloin tunnet olosi paremmaksi. Tämä johtuu lupus on sairaus soihdut jos oireet, kuten kipu tai turvotusta, päänsärkyä ja väsymystä, pahentaa ja parantaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Onneksi soihdut eivät aina tapahdu umpimähkään. Itse asiassa, saatat pystyä tunnistamaan tietyt laukaisee, jotka aiheuttavat leimahduksia, kuten stressi tai uupumus, ja varoitusmerkkejä, että yksi on aikeissa tapahtua, kuten huimausta, ihottumaa tai kuumetta. Näin voit välttää tiettyjä laukaisee ja työskennellä lääkärin oikosulun soihdut varhain, tai ainakin tehdä oireita lievempiä. Ja kun soihdut sattuu, on vaiheita voit ryhtyä tunnet olosi jälleen paremmaksi.

Lue lisää laukaisee ja ratkaisuja lupus leimahduksia ›