Nipala

Masennus ja erektiohäiriö

Masennuksen hoitoon, beat Erektiohäiriö

Erektiohäiriöt (ED) ja masennus ovat usein valitettavia bedfellows. Seksuaaliset ongelmat ovat yleinen oire masennuksesta. Ne ovat myös usein hoidon sivuvaikutuksena masennuslääkkeitä. Lue lisää tapoja voittaa masennus ›

Miten mieli voi aiheuttaa Erektiohäiriöt

Psykologiset tekijät ovat perussyy erektiohäiriöiden noin 10%: sta 20%: ssa tapauksista. Tällaisessa tilanteessa potilas on sanottu psykogeeninen erektiohäiriöitä. Stressi, suhde ongelmia, tai psyykkiset sairaudet voivat heikentää signaaleja aivoissa, joka aloittaa ketju biologisten tapahtumien tarvitaan erektion. Usein perusongelma on ahdistusta tai masennusta. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että erektiohäiriö on lähes kaksi kertaa niin yleistä masentunut miehillä, koska se on niiden keskuudessa, jotka eivät ole masentunut. Muita syitä ovat stressi, syyllisyys, heikko itsetunto, ja pelko seksuaalisen epäonnistumisen.

Lue lisää erektiohäiriöt ja psykologiset tekijät ›

Käyttämällä lääkkeitä suun hoitoon Erektiohäiriöt

Reseptillä lääkkeitä suun kautta ovat usein erittäin onnistunut hoitoon Erektiohäiriöt. Mutta miehet tiettyjä terveysongelmia tai jotka käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä ei tulisi käyttää niitä. Ja kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko suun erektiohäiriöiden lääkitys on oikea sinulle, ja riskit ja hyödyt lääkitys.

Selvitä, mitä lääkkeitä voi olla oikea sinulle ›