Nipala

2-for - 1-etuudet: masennuksen hoitoon, voittaa erektiohäiriöt

Erektiohäiriö (DE) ja masennus ovat usein valitettavia bedfellows. Seksuaaliset ongelmat ovat yleinen oire masennuksesta. Ne ovat myös usein hoidon sivuvaikutuksena masennuslääkkeitä. Kaiken kaikkiaan noin 30 prosenttia masentunut miehet sanovat heillä on vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektio.

Mutta jos olet mies masennusta, sinun ei tarvitse hyväksyä elää Erektiohäiriö. On vaiheita voit ryhtyä ongelman ratkaisemiseksi ja takaisin tyydyttävä seksielämä.

Linkki masennukseen

Masennus on enemmän kuin ohimennen sininen tunnelma. Se on pitkäkestoinen sairaus, joka vaikuttaa tunteita, ajatuksia ja käyttäytymistä. Se on myös yleinen häiriö, silmiinpistävää yli 6 miljoonaa Euroopan miestä vuosittain.

Yksi tunnusmerkki masennus on kiinnostuksen katoaminen asioita, jotka olivat kerran oli muun muassa sukupuoleen. Masennus itsessään voi aiheuttaa erektiohäiriöitä. Tai kun erektiohäiriö on fyysinen syy, masennus voi pahentaa sitä.

Masennus voi johtaa Erektiohäiriö, mutta myös päinvastainen on totta. Joillekin miehille, stressin aiheuttama seksuaalinen ongelmia voi pahentaa nykyinen bout masennuksen tai lähti uuteen. Se on noidankehä, ja ensimmäinen askel kohti karkaa on hakea ammattiapua sekä sairauksia.

Linkki masennuslääkkeitä

On kiinni, mutta: Monet masennuslääkkeet-lääkkeitä käytetään masennuksen-voi aiheuttaa erektiohäiriöitä sivuvaikutuksena. Jos tämä ongelma ilmenee, älä lopeta masennuslääke. Sen sijaan, keskustele lääkärisi kanssa mahdollisista ratkaisuista. Annoksen pienentämistä tai vaihtamista toiseen masennuslääke saattaa auttaa. Joissakin tapauksissa toinen lääkitys saattaa lisätä hoitosuunnitelman. Jotkut tutkimukset ovat raportoineet parannus kun lisätään:

  • Bupropioni (Wellbutrin)-masennuslääke, joka toimii eri tavalla kuin toisilla ja voi vähentää seksuaalista sivuvaikutukset

  • N hoitoon Erektiohäiriöt

Real miehet eivät masentuvat

Masennus ei ole merkki virhe tai heikkouden merkkinä. Se ei myöskään ole ohikiitävä tuulella, että voit vain haluavat pois. Se on vakava sairaus, joka voi tehdä tuhojaan omaan elämään. Hoitamattomana se voi mahla energiaa ja tehdä vaikea syödä, nukkua ja työtä.

Siksi hoitoon hakeutuvien masennus on niin tärkeä, ja masennuslääkkeet ovat yksi tärkeimmistä hoitovaihtoehtoja. Seksuaalinen haittavaikutukset voivat olla ahdistavia. Mutta, työskentelemällä lääkärisi kanssa, voit hallita niitä ja silti masennus kuriin.