Nipala

Kuusi kaikki luonnolliset sukupuoli vinkkejä

Luonnollisia tapoja kääntää Erektiohäiriö

Etsitkö luonnollisia tapoja kiertää tai auttaa kääntämään erektiohäiriö? Ohita täydentää ja kokeile näitä vinkkejä parempaan sukupuolielämää ja yleistä terveydentilaa. Parantaa mielialaa ja elämänlaatua lisätään bonuksia. Uusia tapoja parantaa seksielämääsi, katso erityinen osasto "Creating parempaa sukupuolielämää."

  1. Alkavat kävellä. Vain 30 minuutin kävely päivässä oli yhteydessä 41% lasku riski Erektiohäiriöt erään Harvardin tutkimus, kun taas erillinen tutkimuksessa todettu, että kohtuullinen liikunta voi auttaa palauttamaan seksuaalista suorituskykyä lihavia keski-ikäisten miesten kanssa Erektiohäiriöt toimintahäiriö.

  2. Syödä oikein. Mene nouseva hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita ja kalaa, kun taas downplaying punainen ja lihajalosteiden ja puhdistetut jyvät, ruokavalio, joka vähentynyt todennäköisyys erektiohäiriön Massachusetts Male Aging Study. Toinen vinkki: krooninen puutteita vitamiini B12 - löytyy simpukoita, lohta, taimenta, naudanlihaa, väkeviä vilja ja jogurtti - voi vahingoittaa selkäydintä, mahdollisesti oikosulku hermot vastuussa tunne sekä uudelleensijoittamista viestejä verisuonten penis. Multivitamins ja täydennetyt elintarvikkeet ovat parhaita vetoja niille, jotka imevät B 12 huonosti, kuten monet vanhemmat aikuiset ja kuka tahansa atrofinen gastriitti, sairaus, joka voi vaikuttaa lähes kolme ihmistä ikäisille 50 ja vanhemmat.

  3. Tarkista verisuonten terveyttä. Merkkejä siitä, että laittaa sinut tiellä köyhät verisuonten terveyttä sisältävät huiman tasoilla verenpaine, verensokeri, LDL (paha) kolesteroli ja triglyseridit, matala HDL (hyvä) kolesteroli, ja laajentaa vyötärö. Tarkista lääkärisi kanssa selvittää, onko verisuonisto - ja näin sydän, aivot ja penis - on hyvässä kunnossa vai tarvitseeko viritys kautta elintapojen muutokset ja tarvittaessa lääkitys.

  4. Mittaa. Trim vyötärölinja on yksi hyvä puolustus - mies 42 tuuman vyötärö on 50% todennäköisemmin erektiohäiriö kuin yksi 32-tuumainen vyötärö.

  5. Laihdutuskuurilla. Vihje asteikot terveen painon. Lihavuus nostaa riskejä verisuonitautien ja diabeteksen, kaksi suurta syitä erektiohäiriön. Ja liikaa rasvaa tinkers useita hormoneja, jotka voivat eväitä ongelmani. Tarvitsetko lisää syitä? Supistamisesta auttaa vinkkejä 3 ja 4.

  6. Siirrä lihas. Oikeastaan ​​siirtää useita lihaksia lantionpohjan, mukaan lukien ischiocavernosus, mikä parantaa jäykkyyttä aikana erektio, ja bulbocavernosus, joka auttaa pitämään veren lähtemästä penis painamalla näppäintä suoneen. Satunnaistetussa, kontrolloidussa tutkimuksessa 55 British men, kolmen kuukauden kahdesti vuorokaudessa sarjaa Kegel harjoituksia, jotka vahvistavat nämä lihakset yhdistettynä Biofeedback sekä neuvontaa elintapojen muutoksia - lopettaa tupakoinnin, laihdutus, rajoittamalla alkoholin - toimi paljon paremmin kuin vain neuvoja elintapojen muutoksia. Seuraavien kolmen kuukauden aikana, kontrolliryhmä myös harjoiteltu Kegels ja kokenut vastaavia parannuksia erektio. Kuusi kuukautta, 40% kaikista potilaista oli jälleen normaalia erektiota ja lähes 36% oli parantunut.